21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Olimpia se află pe locul 11 în clasamentul cartonaşelor din Liga 2

Scris de Constantin Demian, 25 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dacă în sezonul trecut Olimpia “bătea” pe toată lumea la numărul de cartonaşe galbene şi roşii, la amenzile acordate antrenorilor, chiar şi preşedintelui clubului, sancţiuni căpătate după diverse încălcări ale regulamntelor, situaţia de azi este cu totul alta.

În momentul de faţă, după scurgerea a 13 etape din campionat, Olimpia a acumultat 33 de cartonaşe galbene rezultând o medie de 2,5 cartonaşe de meci. Mai mult, jucătorii formaţiei sătmărene nu au primit nici un cartonaş roşu. Iar în topul indisciplinei se află undeva în partea a doua a clasamentului. Un semn că alta este disciplina instaurată de actuala echipă de antenori. Olimpia a primit cele mai multe cartonşe galbene, 5 la număr, în meciul de acasă cu Hermannstadt, câştigat cu 2-0. La polul opus, echipa sătmăreană nu a fost deloc avertizată în partida cu ASU Politehnica Timişoara din etapa 11, pierdută cu 0-2.

Din lotul Olimpiei un număr de 18 jucători au încasat cel puţin câte un cartonaş galben, cele mai multe avându-le Rus şi Fl. Mureşan. De altfel, din cauza celor 4 cartonaşe, mijlocaşul Romario Rus nu va putea juca în meciul de sâmbătă cu Luceafărul Oradea. Doi dintre jucătorii utilizati în aceste etape, Jurj şi Bura nu au încasat nici un cartonaş galben.

Pe podium în acest clasament se află ASA Târgu Mureş, Academica Clinceni şi Sportul Snagov în timp ce echipele care domină topul sportivităţii se află Luceafărul Oradea, Chindia Târgovişte şi UTA Arad.

Dar, spre edificare, vă prezentăm mai jos un clasament al sportivităţii întocmit în baza numărului de cartonaşe galbene, roşii şi cumul de cartonaşe galbene.

Jucătorii Olimpiei avertizaţi cu cartonaşe galbene:

• Rus, Mureşan – câte 4;
• Brata, Duruş – câte 3;
• Cubaş, Copaci, Ayoub, Vasile Pop, D. Muntean – câte 2;
• Achim, Lusbamba, Miholca, Hlinca, Ben Khalifa, F. Muntean, Lukacs, Villand, C. Munteanu – câte un cartonaş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.