Olimpia MCMXXI se întoarce pe stadionul "Daniel Prodan" | Informaţia Zilei

Olimpia MCMXXI se întoarce pe stadionul “Daniel Prodan”

Scris de Ionuţ Blăjean, 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După o perioadă în care a jucat meciurile de acasă pe stadionul Someşul, Olimpia MCMXXI anunţă că se întoarce acasă, pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan.

“În urma aprobării de către Primăria municipiului Satu Mare a cererii depuse de clubul nostru, în vederea folosirii stadionului Olimpia Daniel Prodan, vă anunţăm că Olimpia MCMXXI îşi va putea desfăşura întâlnirile considerate „acasă” pe respectivul stadion atât la nivel de seniori cât şi de juniori. Mulţumim Primăriei pentru acest lucru, şi vă aşteptăm să veniţi în număr cât mai mare alături de Olimpia MCMXXI in acest sezon”, anunţă Voluntarii Olimpişti.

Echipa antrenată de Nelu Donca a acumulat punctaj maxim după primele trei etape jucate în Seria B din Liga a 4-a. În prima etapă a bătut Speranţa Halmeu cu 11-0, pentru ca apoi să câştige cu 2-0 în deplasare la Energia Negreşti-Oaş. În etapa recentă a dispus de Voinţa Turţ cu 4-2, iar în etapa următoare va juca în deplasare la Venus Dumbrava.

Abonează-te acum Online!
  1. freddy cha a spus: 10 septembrie 2019, ora 22:16

    Pe Somesu n-au incaput suporterii?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345