19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Olimpia la o nouă deplasare cu bani împrumutaţi

Scris de Constantin Demian, 26 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cele două luni de întârziere la salarii, pentru jucătorii nou veniţi, patru luni şi jumătate pentru cei mai vechi, prime restante, perspectivele prelungirii acestei situaţii, încep să genereze nelinişti printre jucătorii Olimpiei. Mai ales că perspectivele nu sunt deloc încurajatoare.

De exemplu, în şedinţa de joi a Consiliului Judeţean n-a existat un punct pe ordinea de zi referitor la Olimpia. Probabil justificat pentru că finanţiştii au identificat câteva deconturi nejustificate, fără întocmirea unor referate de necesitate, obţinerea unor avize, fără supunerea aprobării Cosiliului director etc. S-au mai solicitat unele documente suplimentare şi, probabil, în şedinţa de luni a Consiliului Judeţean, se va supune aprobării şi viramentul ultimei rate cuvenite de la acest organism în cuantum de 500.000 lei. O sumă bunicică, dar care nu va putea acoperi integral nevoile clubului. Aici ne referim la datoriile mari contactate atât în perioada mandatului de preşedinte a lui Dan Băbuţ cât şi a lui Attila Karda.

Deocamdată situaţia nu a generat proteste, sau ieşiri în spaţiul public, dar tensiunile şi manifestările pot apărea în orice moment. Dar, nota bene, jucătorii s-au pregătit pentru meciul cu Luceafărul urmând ca vineri la prânz să se facă deplasarea la Sânmartin pentru meciul cu echipa din Oradea. Din păcate Olimpia se va deplasa la Sânmartin, cu un lot subţire, având mai mulţi jucători indisponibli. Astfel, Fl. Mureşan, Bura, Cubaş, L. Vincze şi Copaci sunt accidentaţi, iar Rus este suspendat.

Apropo de deplasarea de la Sânmartin, aceasta se va face tot cu bani de împrumut. Iar la împrumut, la fel ca săptămâna trecută, au contribuit şi câţiva oameni simpli, fără mari venituri, chiar din rândul celor care asigură paza şi ordinea la meciuri.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.