19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Olimpia, la cota critică din punct de vedere financiar

Scris de Constantin Demian, 10 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După înfrângerea amară de sâmbătă, jucătorii Olimpiei şi-au reluat ciclul obişnuit de antrenamente. Marţi de exemplu, jucătorii au efectuat un antrenament fizic cu profesorul Radu Achim de la Liceul cu Program de Sport. Dar nu toţi jucătorii au intrat în programul de lucru normal.

Astfel, Florin Mureşan, Hlinca şi Brata, toţi cu probleme medicale, s-au antrenat separat, la o intensitate mai redusă în speranţa recuperării lor până la ora meciului cu Ştiinţa Miroslava. Acest meci este programat sâmbătă 14 octombrie, iar deplasare spre destinaţie se va face cu autocarul cu o zi înainte de joc. Sigur, mulţi şi-ar fi dorit ca deplasarea să se facă de joi, dar situaţia financiară a clubului este critică. Mai exact nu sunt bani.

Pentru că veni vorba de situaţia financiară a Olimpiei, aceasta este una extrem de delicată, clubul fiind în pragul colapsului. Dar am putea folosi şi un alt cuvânt. Faliment!

Din păcate, cei care ar mai putea să dea o mână de ajutor Olimpiei, regulamentul le permite, se codesc să o facă din motive obscure. Iar unele, culmea, ţin de persoana domnului Attila Karda. Unii mai consideră şi azi că domnul Karda ar fi un preşedinte bun?! Un bun manager?! Pentru unii nu contează că până acum în conturile Olimpiei au intrat 2,4 milioane de lei. Bani care s-au dus. Iar datoriile au crescut.

Abonează-te acum Online!
  1. Ionica Neimar a spus: 10 octombrie 2017, ora 20:19

    Si cine ai vrea sa le dea bani, domnule ziarist???Primaria??Consiliul Judetean??Nu vezi in ce hal arata orasul si drumurile din judet??De ce nu-si cauta un finantator??Nu exista?La revedere !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.