Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Olimpia, la cota critică din punct de vedere financiar

Scris de Constantin Demian, 10 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După înfrângerea amară de sâmbătă, jucătorii Olimpiei şi-au reluat ciclul obişnuit de antrenamente. Marţi de exemplu, jucătorii au efectuat un antrenament fizic cu profesorul Radu Achim de la Liceul cu Program de Sport. Dar nu toţi jucătorii au intrat în programul de lucru normal.

Astfel, Florin Mureşan, Hlinca şi Brata, toţi cu probleme medicale, s-au antrenat separat, la o intensitate mai redusă în speranţa recuperării lor până la ora meciului cu Ştiinţa Miroslava. Acest meci este programat sâmbătă 14 octombrie, iar deplasare spre destinaţie se va face cu autocarul cu o zi înainte de joc. Sigur, mulţi şi-ar fi dorit ca deplasarea să se facă de joi, dar situaţia financiară a clubului este critică. Mai exact nu sunt bani.

Pentru că veni vorba de situaţia financiară a Olimpiei, aceasta este una extrem de delicată, clubul fiind în pragul colapsului. Dar am putea folosi şi un alt cuvânt. Faliment!

Din păcate, cei care ar mai putea să dea o mână de ajutor Olimpiei, regulamentul le permite, se codesc să o facă din motive obscure. Iar unele, culmea, ţin de persoana domnului Attila Karda. Unii mai consideră şi azi că domnul Karda ar fi un preşedinte bun?! Un bun manager?! Pentru unii nu contează că până acum în conturile Olimpiei au intrat 2,4 milioane de lei. Bani care s-au dus. Iar datoriile au crescut.

Abonează-te acum Online!
  1. Ionica Neimar a spus: 10 octombrie 2017, ora 20:19

    Si cine ai vrea sa le dea bani, domnule ziarist???Primaria??Consiliul Judetean??Nu vezi in ce hal arata orasul si drumurile din judet??De ce nu-si cauta un finantator??Nu exista?La revedere !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.