Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

Olimpia Căuaş s-a transformat într-o echipă care practică fotbalul de plăcere

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Olimpia Căuaş s-a schimbat radical odată cu etapa 11 din Liga V. Nemulţumită de comportamentul unor tineri jucători, conducerea clubului a hotărât să trateze sub o altă formă campionatul. Aşa a apărut noua formulă numită “old boys”, o echipă formată din foşti jucători din comună, dar şi din prieteni pe care-i are Olimpia Căuaş.

Şi poate că asta ar trebui să însemne fotbalul judeţean, la echipe să evolueze fiii satului care să aducă la terenul de fotbal rude, apropiaţi, prieteni, iar fiecare meci să se transforme într-o sărbătoare a localităţii pe care echipa o reprezintă.

Olimpia Căuaş a luat-o pe această cale, iar în meciul de duminică cu Cetate Ardud s-a jucat “fotbal de plăcere”.

“În urma unei mici şedinţe, condusă de preşedintele Florin Mulcuţan, s-a hotărât ca începând cu săptămâna viitoare să jucăm într-o nouă formulă bazată pe foştii jucători din comună şi prieteni pe care-i are Olimpia Căuaş. Astfel, începând cu săptămâna viitoare, vor reveni pe teren cei care vor să joace pentru acest club, fără stres şi alte interese, indiferent de rezultat şi numai pentru sănătate, relaxare şi pentru distracţie”, a scris clubul sătmărean înaintea schimbării. Meciul a fost câştigat de echipa vizitatoare cu 3-0, dar rezultatul nu este important.

“Am jucat toţi de pe foaie, apoi i-am invitat şi pe băieţii de la Ardud la o bere, Călin Şoimoşan fiind prietenul meu. Au declinat pentru că erau aşteptaţi în altă parte, de Tudor la Mădăras. A fost un meci curat, fără rivalităţi şi cartonaşe. E vorba de sportul de masă, nu de performanţă. Suntem o echipă care vrem să ne vedem de drum, adică să stăm acolo, să ne simţim bine, fără certuri. Ăsta este scopul nostru şi le recomandăm tuturor. Sigur sunt şi cei care vor să promoveze mai sus. Noi vrem doar să ne simţim bine pentru sănătate, armonie şi pentru pasiunea pentru fotbal”, ne-a declarat Florin Mulcuţan, fiu al satului care a prins 40 de minute în meciul de duminică.

Iată jucătorii prezenţi la meciul din etapa 11 de la clubul gazdă:
Olimpia Căuaş: Petru Vacea – Gheorghe Marinică (cpt.), Francisc Varga, Vasile Giurgi, Cornel Chindriş, Cristi Tot, Adrian Fulo, Adrian Maxim, Cornelius Ionescu, Dan Pogyină, Cătălin Vinţ. Rezerve: Constantin Ciocârlan, Florin Mulcuţan, Florin Cosma, Laurenţiu Sabo, Cătălin Petric.

Abonează-te acum Online!
  1. Nicusor Morar a spus: 17 noiembrie 2017, ora 07:27

    Bravo !
    Mult succes !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.