Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Adrian Marc, titlul emisiunii: Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare are un nou manager (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Silviu Zetea, titlul emisiunii: Ce îl aşteaptă pe Liviu Dragnea? (reluare) 02.32 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, titlul emisiunii: Ioan Man, o carieră în slujba conservării biodiversităţii 03.45 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.43 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Noutăţi în Codul Silvic 05.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Ultimii împletitori de nuiele din Odoreu 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Adrian Marc, titlul emisiunii: Spitalul judeţean de Urgenţă Satu Mare are un nou manager (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.40 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, titlul emisiunii: Obiceiurile fericirii 10.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, titlul emisiunii: Ioan Man, o carieră în slujba conservării biodiversităţii 11.18 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Silviu Zetea, titlul emisiunii: Ce îl aşteaptă pe Liviu Dragnea? (reluare) 13.00 Ştiri 13.38 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor şi alte drepturi pe înţelesul tuturor 14.28 Teleshopping 14.44 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Daniel Balogh – raport la 4.600 de zile 15.55 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, titlul emisiunii: Dacian Nastai s-a şcolit la UEFA 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Ionuţ Tripon, Remus Pirici, Marian Vanca, titlul emisiunii: De ce şi-ar alege un tânăr profesia de informatician? 17.55 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Jakab Emeric, titlul emisiunii: Caii sătmăreni de performanţă apreciaţi în Europa 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Olimpia Căuaș s-a transformat într-o echipă care practică fotbalul de plăcere

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Olimpia Căuaș s-a schimbat radical odată cu etapa 11 din Liga V. Nemulțumită de comportamentul unor tineri jucători, conducerea clubului a hotărât să trateze sub o altă formă campionatul. Așa a apărut noua formulă numită “old boys”, o echipă formată din foști jucători din comună, dar și din prieteni pe care-i are Olimpia Căuaș.

Și poate că asta ar trebui să însemne fotbalul județean, la echipe să evolueze fiii satului care să aducă la terenul de fotbal rude, apropiați, prieteni, iar fiecare meci să se transforme într-o sărbătoare a localității pe care echipa o reprezintă.

Olimpia Căuaș a luat-o pe această cale, iar în meciul de duminică cu Cetate Ardud s-a jucat “fotbal de plăcere”.

“În urma unei mici ședințe, condusă de președintele Florin Mulcuțan, s-a hotărât ca începând cu săptămâna viitoare să jucăm într-o nouă formulă bazată pe foștii jucători din comună și prieteni pe care-i are Olimpia Căuaș. Astfel, începând cu săptămâna viitoare, vor reveni pe teren cei care vor să joace pentru acest club, fără stres și alte interese, indiferent de rezultat și numai pentru sănătate, relaxare și pentru distracție”, a scris clubul sătmărean înaintea schimbării. Meciul a fost câștigat de echipa vizitatoare cu 3-0, dar rezultatul nu este important.

“Am jucat toți de pe foaie, apoi i-am invitat și pe băieții de la Ardud la o bere, Călin Șoimoșan fiind prietenul meu. Au declinat pentru că erau așteptați în altă parte, de Tudor la Mădăras. A fost un meci curat, fără rivalități și cartonașe. E vorba de sportul de masă, nu de performanță. Suntem o echipă care vrem să ne vedem de drum, adică să stăm acolo, să ne simțim bine, fără certuri. Ăsta este scopul nostru și le recomandăm tuturor. Sigur sunt și cei care vor să promoveze mai sus. Noi vrem doar să ne simțim bine pentru sănătate, armonie și pentru pasiunea pentru fotbal”, ne-a declarat Florin Mulcuțan, fiu al satului care a prins 40 de minute în meciul de duminică.

Iată jucătorii prezenți la meciul din etapa 11 de la clubul gazdă:
Olimpia Căuaș: Petru Vacea – Gheorghe Marinică (cpt.), Francisc Varga, Vasile Giurgi, Cornel Chindriș, Cristi Tot, Adrian Fulo, Adrian Maxim, Cornelius Ionescu, Dan Pogyină, Cătălin Vinț. Rezerve: Constantin Ciocârlan, Florin Mulcuțan, Florin Cosma, Laurențiu Sabo, Cătălin Petric.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Nicusor Morar a spus: 17 noiembrie 2017, ora 07:27

    Bravo !
    Mult succes !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.