17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Olimpia Căuaş s-a transformat într-o echipă care practică fotbalul de plăcere

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Olimpia Căuaş s-a schimbat radical odată cu etapa 11 din Liga V. Nemulţumită de comportamentul unor tineri jucători, conducerea clubului a hotărât să trateze sub o altă formă campionatul. Aşa a apărut noua formulă numită “old boys”, o echipă formată din foşti jucători din comună, dar şi din prieteni pe care-i are Olimpia Căuaş.

Şi poate că asta ar trebui să însemne fotbalul judeţean, la echipe să evolueze fiii satului care să aducă la terenul de fotbal rude, apropiaţi, prieteni, iar fiecare meci să se transforme într-o sărbătoare a localităţii pe care echipa o reprezintă.

Olimpia Căuaş a luat-o pe această cale, iar în meciul de duminică cu Cetate Ardud s-a jucat “fotbal de plăcere”.

“În urma unei mici şedinţe, condusă de preşedintele Florin Mulcuţan, s-a hotărât ca începând cu săptămâna viitoare să jucăm într-o nouă formulă bazată pe foştii jucători din comună şi prieteni pe care-i are Olimpia Căuaş. Astfel, începând cu săptămâna viitoare, vor reveni pe teren cei care vor să joace pentru acest club, fără stres şi alte interese, indiferent de rezultat şi numai pentru sănătate, relaxare şi pentru distracţie”, a scris clubul sătmărean înaintea schimbării. Meciul a fost câştigat de echipa vizitatoare cu 3-0, dar rezultatul nu este important.

“Am jucat toţi de pe foaie, apoi i-am invitat şi pe băieţii de la Ardud la o bere, Călin Şoimoşan fiind prietenul meu. Au declinat pentru că erau aşteptaţi în altă parte, de Tudor la Mădăras. A fost un meci curat, fără rivalităţi şi cartonaşe. E vorba de sportul de masă, nu de performanţă. Suntem o echipă care vrem să ne vedem de drum, adică să stăm acolo, să ne simţim bine, fără certuri. Ăsta este scopul nostru şi le recomandăm tuturor. Sigur sunt şi cei care vor să promoveze mai sus. Noi vrem doar să ne simţim bine pentru sănătate, armonie şi pentru pasiunea pentru fotbal”, ne-a declarat Florin Mulcuţan, fiu al satului care a prins 40 de minute în meciul de duminică.

Iată jucătorii prezenţi la meciul din etapa 11 de la clubul gazdă:
Olimpia Căuaş: Petru Vacea – Gheorghe Marinică (cpt.), Francisc Varga, Vasile Giurgi, Cornel Chindriş, Cristi Tot, Adrian Fulo, Adrian Maxim, Cornelius Ionescu, Dan Pogyină, Cătălin Vinţ. Rezerve: Constantin Ciocârlan, Florin Mulcuţan, Florin Cosma, Laurenţiu Sabo, Cătălin Petric.

Abonează-te acum Online!
  1. Nicusor Morar a spus: 17 noiembrie 2017, ora 07:27

    Bravo !
    Mult succes !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.