19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Olimpia are meci la Sânmartin cu Luceafărul Oradea

Scris de Constantin Demian, 27 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În etapa 14 din Liga 2, sâmbătă de la ora 11:00

Olimpia se deplasează în etapa 14-a a Ligii 2 la fotbal la Sânmartin, lângă Băile Felix, acolo unde se va disputa meciul cu Luceafărul Oradea. Un meci în care formaţia sătmăreană va întâlni penultima clasată a campionatului.

Până mai ieri, Luceafărul ocupa ultimul loc, dar Foresta Suceava a pierdut un punct după şedinţa Comisiei de Disciplină FRF şi a coborât pe 20.

Având în vedere diferenţa de puncte dintre Olimpia şi Luceafărul, poziţiile celor două echipe în clasament, locul 12 în dreptul sătmărenlor, respectiv locul 19 al orădenilor, am fi tentaţi să zicem că elevii lui Zoltan Ritli vor avea un meci uşor.  Dar  s-ar putea să nu fie aşa pentru că Luceafărul nu este o echipă chiar atât de slabă precum  o arată clasamentul. Luceafărul  are un lot bun cu care care a vrut să abordeze promovarea la startul sezonului. Între timp lucrurile s-au schimbat, obiectivul fiind acum altul.

De cealaltă parte jucătorii Olimpiei s-au deplasat la Sănmartin cu un moral bun după jocul reuşit şi  victoria de sâmbătă, 2-0 cu Foresta Suceava. Din păcate există şi minusuri şi aici ne referim în primul rând la absenţele din lot, doi dintre jucători fiind titulari de bază. Este vorba de Florin Mureşan – accidentat şi Romariu Rus – suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.  Pe lista absenţilor mai pot fi trecuţi Bura, Cubaş, Copaci, L. Vincze, toţi cu probleme medicale. În aceste condiţii antrenorii au apelat la doi jucători de la juniori, Chitaş  şi Cocian.

Karda refuză să plece

Înainte de a vă  prezenta formaţiile probabile, se cuvine să facem o precizare. Chiar dacă nu mai are nici un rol activ în cadrul clubului, Attila Karda continuă să încaseze un salariu frumuşel, şi pe degeaba, de la Olimpia. Asta pentru că în acte figurează drept “team manager”. Conştienţi că îi plătesc fără rost salariul consistent, membrii Consiliului director din cadrul clubului doresc să întrerupă orice colaborare cu Attila Karda economisind astfel o sumă importantă de bani. În acest sens, în conformitate cu clauzele contractului de muncă, a fost întocmit un document, un preaviz de desfacere a contractului de muncă pe care au dorit să-l înmâneze ex preşedintelui Olimpiei. Dar domnul Karda a refuzat să primească documentul solicitând să-i fie trimis la adresa de domiciliu din cartea de identitate. Adică la Târgu Mureş. O tragere de timp complet lipsită de sportivitate dacă ne exprimăm în aceşti termeni. Dar nu ne mirăm. Cu 2-3 salarii în plus se mai pot face două concedii în Cipru.

Formaţiile probabile:
Luceafărul: Gakos – Ban, Ciobanu, Mutu, Trif, Codoban, Chiş-Toie, Feher, Ţegle, Rusu, Antohi.
Olimpia: F. Muntean, Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Brata, V. Pop, Lukacs, Achim, D. Muntean, Jurj, Lusamba.

Programul etapei 14:
Sâmbătă, ora 11:00
• Luceafărul – FC Olimpia
• Sportul Snagov – ASU Poltehnica
• Ştiinţa Miroslava – Pandurii
• Foresta Suceava – UTA
• Metaloglobus – Academica Clinceni
• Dacia Brăila – CS Baloteşti
• Ripensia – Dunărea Călăraşi
• FC Argeş – Hermannstadt (ora 16.00/ Digi)
• Chindia – CS Mioveni (duminică,  ora 15.00)

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 28 octombrie 2017, ora 15:04

    Aici sint de acord cu @Dac Bulibas. Foarte rar se intimpla, dar se mai intimpla!

  2. Dac Bulibas a spus: 28 octombrie 2017, ora 13:57

    Luceafarul Oradea – Olimpia 2-1 . Olimpia a coborat pe locul 15 in clasament !. Asa patesti cand angajezi venetici (mercenari) la echipa !!!. Aduceti-va amunte : Fotbal satmanrean cu jucatori satmareni !. Nimic altceva nu doresc !.

  3. Adi a spus: 27 octombrie 2017, ora 19:04

    jeg ordinar iubesti olimpia sa o infunzi

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.