00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 01.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 04.00 Concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti” 05.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Avram. Titlul emisiuni: Expoziţia de cai şi competiţia de atelaje se impune ca o tradiţie.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiuni: Cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? 10.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 20.06.2019

Olguţa Vasilescu spune că nu Dragnea a mutat-o în Guvern

Scris de Vasile Andreica, 07 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Lia Olguţa Vasilescu vine cu noi precizări, spunând că ea a cerut mutarea la un alt minister, cu riscul asumat de a rămâne fără portofoliu. Fostul ministru al Muncii a adăugat că nu a vorbit nici măcar la telefon cu Liviu Dragnea şi dacă era ceva de reproşat nu acesta trebuia să o facă.

“Observ că, deşi liderul PSD Dolj Claudiu Manda a dat ieri un punct de vedere ziarului Capital, minciunile despre persoana mea continuă… De aceea, revin cu precizări, pentru ultima oară: 1. Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. EU am solicitat acest lucru, cu riscul asumat să rămân în afara guvernului, pentru că la Ministerul Muncii am reuşit să îndeplinesc programul de guvernare care avea termen de finalizare 2020. 2. Nu am vorbit vineri nici măcar telefonic cu Liviu Dragnea, iar dacă era ceva de reproşat nu el era persoana în cauză, pentru ca nu el a declanşat această situaţie. 3. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF şi nu am propus-o pe vreo funcţie. 4. Dacă persistaţi în această telenovelă de prost gust, data viitoare vă vor răspunde avocaţii mei. Suficient de clar?”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Declaraţiile fostului ministru al Muncii vin în contextul în care în unele publicaţii au apărut informaţii potrivit cărora ar fi existat discuţii între Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu, după ce vineri Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Ministerul Dezvoltării.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.