Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

Oficialităţi şi zeci de sătmăreni au participat la deschiderea showroomului magazinului Lebăda

Scris de Vasile Nechita, 03 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Inaugurarea showroom-ului Lebada

Inaugurarea showroom-ului Lebada

Sâmbătă, 2 septembrie, a fost inaugurat un showroom cu produse de înaltă calitate, cu care s-a extins binecunoscutul magazin situat pe Drumul Careiului din Satu Mare.

La eveniment au fost de faţă Darius Filip, prefect, Radu Cristea, primarul din Valea Vinului, numeroşi oameni de afaceri. De asemenea, zeci de sătmăreni au fost prezenţi încă de dimineaţă pentru a beneficia de o reducere de 10%, oferită de companie pentru toate produsele.
Compania sătmăreană Lebăda S.R.L. comercializează o vastă sortimentaţie de gresie, faianţă, vopseluri, obiecte sanitare, chiuvete, căzi de baie, tencuieli decorative, sisteme de încălzire, electrice şi multe alte articole pentru amenajări interioare şi exterioare.

Aprecieri din partea participanţilor

În cuvântul său, prefectul Darius Filip a felicitat conducerea firmei, ”sută la sută sătmăreană”. El a mai spus că “e mare lucru să faci un brand şi să-l menţii timp de 25 de ani”, apreciind faptul că firma Lebăda oferă locuri de muncă în judeţul Satu Mare. Mulţumit s-a declarat şi Radu Cristea, primarul comunei Valea Vinului, pentru faptul că firma Lebăda a deschis o fabrică de vopsele în comuna a cărui edil este.
Am stat de vorbă cu manageri de firme şi cu clienţi ai lanţului de magazine Lebăda. Cu toţii s-au declarat mulţumiţi de oferta firmei, cât şi de aportul său la dezvoltarea economică a judeţului Satu Mare.

Explicaţiile managerilor

La rândul său, directorul de marketing al firmei Lebăda, Cristian Paşca, a expus standardele exigente de calitate ale societăţii pe care o reprezintă şi perspectivele de dezvoltare ale acesteia.
”Să nu facem niciun compromis când este vorba despre calitate, inovaţie, stil. În noul showroom v-am pregătit o suprafaţă extinsă de expunere, complet reînnoită, o gamă largă de produse de la cei mai prestigioşi producători naţionali şi internaţionali, consultanţă de specialitate şi cele mai noi tehnologii de amenajare şi renovare”, a precizat Cristian Paşca.
Într-un scurt interviu pentru televiziunea Informaţia TV, el a făcut şi o retrospectivă a dezvoltării acestei firme de-a lungul a 26 de ani, fondată de Vasile şi Gheorghina Paşca.
Şi Vasile Paşca, a ţinut să precizeze că firma sa oferă cele mai bune preţuri, până la sistemul de cumpărare prin rate cu dobândă zero. ” Vreau să vă spun că am redefinit spaţiul, s-au creat showroom-uri noi, astfel încât clienţii noştri să aibă posibilitatea de a ajunge şi de a vedea mult mai uşor ceea ce îi interesează. La noi găsiţi o varietate largă de produse şi materiale, procurate atât de la furnizori străini cât şi de la producătorii români, toate de o calitate superioară. Oferim produse deosebite, la un raport preţ – calitate net superior concurenţei. Vă dau un exemplu: o vană care la noi costă 2.800 de lei, în timp ce pe piaţa din Satu Mare este de 4.400 de lei. Avem contracte cu două bănci care acordă credite cu 12 rate lunare, cu dobândă zero”, a spus Vasile Paşca.

Abonează-te acum Online!
  1. Cristi a spus: 05 septembrie 2017, ora 08:46

    Lături….. iar pt. vânzarea afacerii cer 550.000 de euro, pe ce ? pe o cladire care o ridici din 40.000, şi restul le cumperi noi nu folosite !!!!!!!!!

  2. Lorens a spus: 04 septembrie 2017, ora 19:39

    Se deschid magazine si restaurante care , vand laturi si marfA cu care nu ajungi acssa si deja e stricata.Azi la Lorens la meniul zilei a fost ciorba ramasa de la nunta si chiftelute din rest de carne de mititei

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.