Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Aurelia Pop, Ioan Nintaş. Titlul emisiunii: Federaţia sanitas reîncepe seria protestelor de stradă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Alexandru Horvat, Eugenm Kovacs, Horea Anderco.Titlul emisiunii: Ce decizie va lua preşedintele Iohannis în cazul Koveşi ?. (reluare) 02.30 Portret de artist – Valer Sasu 03.30 Serată de poezii 04.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ciprian Buzită. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Softa Markos. Titlul emisiunii: Legume exotice. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Aurelia Pop, Ioan Nintaş. Titlul emisiunii: Federaţia sanitas reîncepe seria protestelor de stradă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul Psihologic. 10.00 Dacia 1300 o masină care încă rezistă 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Alexandru Horvat, Eugen Kovacs, Horea Anderco.Titlul emisiunii: Ce decizie va lua preşedintele Iohannis în cazul Koveşi ?. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 14.35 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rudiger Mangel, Hilde Gott. Titlul emisiunii: Dezvoltarea serviciilor de psihiatrie. 15.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Ioan Man. Titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 16.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Olimpiu Micle. 17.35 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

Oficialităţi şi zeci de sătmăreni au participat la deschiderea showroomului magazinului Lebăda

Scris de Vasile Nechita, 03 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Inaugurarea showroom-ului Lebada

Inaugurarea showroom-ului Lebada

Sâmbătă, 2 septembrie, a fost inaugurat un showroom cu produse de înaltă calitate, cu care s-a extins binecunoscutul magazin situat pe Drumul Careiului din Satu Mare.

La eveniment au fost de faţă Darius Filip, prefect, Radu Cristea, primarul din Valea Vinului, numeroşi oameni de afaceri. De asemenea, zeci de sătmăreni au fost prezenţi încă de dimineaţă pentru a beneficia de o reducere de 10%, oferită de companie pentru toate produsele.
Compania sătmăreană Lebăda S.R.L. comercializează o vastă sortimentaţie de gresie, faianţă, vopseluri, obiecte sanitare, chiuvete, căzi de baie, tencuieli decorative, sisteme de încălzire, electrice şi multe alte articole pentru amenajări interioare şi exterioare.

Aprecieri din partea participanţilor

În cuvântul său, prefectul Darius Filip a felicitat conducerea firmei, ”sută la sută sătmăreană”. El a mai spus că “e mare lucru să faci un brand şi să-l menţii timp de 25 de ani”, apreciind faptul că firma Lebăda oferă locuri de muncă în judeţul Satu Mare. Mulţumit s-a declarat şi Radu Cristea, primarul comunei Valea Vinului, pentru faptul că firma Lebăda a deschis o fabrică de vopsele în comuna a cărui edil este.
Am stat de vorbă cu manageri de firme şi cu clienţi ai lanţului de magazine Lebăda. Cu toţii s-au declarat mulţumiţi de oferta firmei, cât şi de aportul său la dezvoltarea economică a judeţului Satu Mare.

Explicaţiile managerilor

La rândul său, directorul de marketing al firmei Lebăda, Cristian Paşca, a expus standardele exigente de calitate ale societăţii pe care o reprezintă şi perspectivele de dezvoltare ale acesteia.
”Să nu facem niciun compromis când este vorba despre calitate, inovaţie, stil. În noul showroom v-am pregătit o suprafaţă extinsă de expunere, complet reînnoită, o gamă largă de produse de la cei mai prestigioşi producători naţionali şi internaţionali, consultanţă de specialitate şi cele mai noi tehnologii de amenajare şi renovare”, a precizat Cristian Paşca.
Într-un scurt interviu pentru televiziunea Informaţia TV, el a făcut şi o retrospectivă a dezvoltării acestei firme de-a lungul a 26 de ani, fondată de Vasile şi Gheorghina Paşca.
Şi Vasile Paşca, a ţinut să precizeze că firma sa oferă cele mai bune preţuri, până la sistemul de cumpărare prin rate cu dobândă zero. ” Vreau să vă spun că am redefinit spaţiul, s-au creat showroom-uri noi, astfel încât clienţii noştri să aibă posibilitatea de a ajunge şi de a vedea mult mai uşor ceea ce îi interesează. La noi găsiţi o varietate largă de produse şi materiale, procurate atât de la furnizori străini cât şi de la producătorii români, toate de o calitate superioară. Oferim produse deosebite, la un raport preţ – calitate net superior concurenţei. Vă dau un exemplu: o vană care la noi costă 2.800 de lei, în timp ce pe piaţa din Satu Mare este de 4.400 de lei. Avem contracte cu două bănci care acordă credite cu 12 rate lunare, cu dobândă zero”, a spus Vasile Paşca.

Abonează-te acum Online!
  1. Cristi a spus: 05 septembrie 2017, ora 08:46

    Lături….. iar pt. vânzarea afacerii cer 550.000 de euro, pe ce ? pe o cladire care o ridici din 40.000, şi restul le cumperi noi nu folosite !!!!!!!!!

  2. Lorens a spus: 04 septembrie 2017, ora 19:39

    Se deschid magazine si restaurante care , vand laturi si marfA cu care nu ajungi acssa si deja e stricata.Azi la Lorens la meniul zilei a fost ciorba ramasa de la nunta si chiftelute din rest de carne de mititei

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.