00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluției fiscale și modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanță.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuți. 03.40 Mesager educaționa, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Național Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluției fiscale și modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumusețe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanță.(reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghișan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitați: Formația Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiță, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internațional. (în direct) 23.30 Știri

Oficial: Energia Negreşti nu are dreptul să joace la barajul pentru Liga 3

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 iunie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O veste tristă pentru fotbalul judeţean am primit recent. Energia Negreşti, campioana judeţului Satu Mare în sezonul 2017-2018, nu are dreptul să participe la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Clubul sătmărean a fost chemat joi la şedinţa Comisiei de Disciplină FRF, „în calitate de pârât în contradictoriu cu Federaţia Română de Fotbal, prin secretar general în calitate de reclamant privind cauza – sesizare cu privire la neîndeplinirea condiţiilor de participare la jocurile de baraj pentru promovare în Liga 3.”

Mai exact, Energia Negreşti a întâmpinat probleme privind demersurile pentru obţinerea Certificatului de Identintate Sportivă (CIS), fără de care nu poate juca la baraj. Clubul sătmărean a fost reprezentat de un avocat la Bucureşti, dar după şedinţă verdictul a fost următorul: ACS Unu Fotbal Club Gloria (ACS Dumitra) – Energia Negreşti s-a anulat. Echipa din judeţul Bistriţa-Năsăud a promovat practic în Liga 3 fără joc.

Captură de pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal

Captură de pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal

„Nu ne-au dat acea derogare. Este din cauza CIS-ului pe care nu l-am obţinut încă, era în curs de a-l obţine. Asta e, nu s-a mai dat derogarea ca şi în alţi ani. Asta înseamnă că stăm acasă şi ne vedem în continuare de concediu. Unii se vor lăsa de fotbal, alţii vor reveni”, ne-a declarat Sergiu Stan din partea Energiei Negreşti.

ACS Unu Fotbal Club Gloria (ACS Dumitra) şi Energia Negreşti urmau să joace barajul în 16 iunie (tur) şi 23 iunie (retur).

Din câte știm, nici Crasna Moftinu Mic nu avea dreptul să meargă la baraj, doar Știința Beltiug (în cazul în care devenea campioana județului).

Abonează-te acum Online!
 1. raddevoi a spus: 15 iunie 2018, ora 11:40

  toate echipele au fost informate în iarnă de AJF ca au nevoie de CIS pentru a ajunge la baraj. negreștiul este principala vinovată și Moftinu mic si Micula si beltiug. Cel mai slab sezon din mileniul 3, ash trimite negrestiul in liga V pentru faza asta

 2. Mircea opris a spus: 15 iunie 2018, ora 10:25

  E un dezastru total în AJF Satu Mare,dl Silaghi face ce vrea ca pe mosia sa!de ce nu pune la punct toate cerintele impuse pt a participa în EIITE,a tras cu dintii să scoată MOFTINUL campioană!Oare cât mai trebuie suportat acest zbir la conducerea AJF,care in afara de interesele sale oculte nu face nimic,dar asa e că cei care l-au ales sunt foarte multumiti de domnia sa.RUSINE dle președinte!dar prea putin îti pasa tie că nu ai echipa la baraj,dai inainte tot asa cu slugoii tăi!

 3. GANDITORUL a spus: 15 iunie 2018, ora 09:53

  Aici e vorba ori de incompetenta crasa a celui care se ocupa de echipa ori de nepasarea autoritatilor.Sa stiut de mult de aceast certificat eliberat de Ministerul Tineretului si Sportului.Avand in vedere ca avem Ministru din zona era mai usor de obtinut.Dar daca nimeni nu cere nu se poate elibera.Rusine pt SERGIU STAN,Rusine pt Primaria NEGRESTI….pt cei ce conduc destinele orasului.Pacat pt devotamentul jucatorilor si rasplata lor.IN NEGRESTI OAS FOTBALUL A MURIT!!!!!!!

 4. suporter a spus: 15 iunie 2018, ora 00:02

  Introduce-ti obligativitate ca echipele sa aiba CIS pentru a putea evolua in Liga 4 Elite si atunci nu vor mai aparea situatii de acest gen.
  Oricum situatia la AJF e praf. De la site, sanctiuni, organizarea campionatelor/meciurilor (de exemplu saptamana trecuta juniorii unor echipe au jucat 3 zile la rand). Si aia cu proiectul cu juniorii -fotbal in scoli- e praf in ochi, o mare vrajala. Cei care vor sa joace fotbal sunt la cluburile private din judet!

 5. Pop a spus: 14 iunie 2018, ora 23:27

  Aceste echipe care nu au Certificat de identitate sportiva pot juca in campionatul judetean indiferent de liga ?

 6. suporter adevarat a spus: 14 iunie 2018, ora 19:00

  asta e liga lui SISI a vrut sa o faca campioana pe crasna moftin si ea era in situatia negrestiului atunci de ce va fortati sa scoateti campioane pe judet daca nu pot juca meciuri de baraj sau sa promoveze? pentru ca aceste echipe sa fie cu ceva in palmares iar la anul se desfiinteaza

 7. Decebal a spus: 14 iunie 2018, ora 15:20

  Zsiros kenyer hagymaval! Puluka rules !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.