Oficial: CSM Satu Mare va reprezenta judeţul la baraj | Informaţia Zilei

Oficial: CSM Satu Mare va reprezenta judeţul la baraj

Scris de Constantin Demian, 28 iulie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Care va să zică, de ieri, în mod oficial, judeţul Satu Mare are o campioană la fotbal. Aceasta este echipa Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, numele campioanei fiind comunicat pe cale oficială Federaţiei Române de Fotbal, de către AJF Satu Mare. O campioană rezultată, aşa cum se ştie, după multe ezitări, opinteli, decizii contradictorii ale conducerii AJF Satu Mare, baraj în 6, baraj în 3, meciuri (semi)amicale între pretendente, tratative la masă, şedinţe etc.

 Dar, în final, iată că avem o campioană – CSM Satu Mare – echipă care va reprezenta judeţul nostru la barajul de promovare în Liga 3, baraj care va avea loc la Zalău, în intervalul 1-9 august. Sperăm să fie o reprezentare încununată de succes, aşa cum s-au petrecut lucrurile şi în sezonul trecut. Pentru că, aşa cum se ştie, cu un an în urmă, CSM Satu Mare a câştigat în teren campionatul, şi mai apoi şi barajul, şi a promovat în Liga 3. Dar, din motiv de Vasile Fogel, echipa nu s-a mai înscris în Liga 3 şi astfel s-a pierdut un an preţios. Şi multe altele.
 

Revenind la actualul sezon, unul ciuntit, din cauza pandemiei cu coronavirus, trebuie, totuşi, să precizăm că actualul campionat nu s-a jucat pe teren, ci în birouri, iar titlul s-a stabilit la masa ”verde”, acolo unde câştig de cauză a avut gruparea sătmăreană.

Din păcate nu ştim care au fost argumentele sportive şi extrasportive ale desemnării campioanei, dar şi a echipei care va reprezenta judeţul în faza naţională a Cupei României. Se pare că transparenţa nu este unul din principiile după care se ghidează AJF Satu Mare.  Una peste alta, cert este că AJF Satu Mare a luat o decizie finală în care sunt invocate doar câteva hotărâri ale FRF, ale autorităţilor, fără a oferi cititorilor, iubitorilor fotbalului câteva detalii. Detalii care ar fi fost necesare din multe puncte de vedere. Dar, dacă asta a fost voia AJF-ului, nu insistăm.

Din păcate nu se vorbeşte deloc în comunicat de alte jocuri petrecute chiar pe iarbă. Posibil ca AJF Satu Mare să nu ştiut de ele. Chiar dacă la unele jocuri au fost spectatori cu greutate, altul a fost înregistrat, iar un arbitru, angajat al AJF, a fost prezent pe acolo?! Ne oprim aici…

A nu se înţelege că contestăm valoarea grupării sătmărene, a echipei pregătite cu mult profesionalism de Zoltan Ritli.. Dimpotrivă, considerăm că echipa Clubului Sportiv Municipal Satu Mare este cea mai valoroasă, cea mai bine organizată, cu solide argumente financiare, singura care ar putea face faţă rigorilor Ligii 3. Sigur, mai întâi, CSM Satu Mare, echipă pe care autorul acestor rânduri o consideră continuatoarea tradiţiei ”olimpiste”, trebuie să treacă de baraj. Motiv pentru care îi urăm, din această pagină, mult succes în confruntările cu echipele campioane din Bihor şi Cluj.

Abonează-te acum Online!
 1. Olimpist a spus: 30 iulie 2020, ora 21:36

  care 3 ani robi? esti prost-informat. de ce nu e csm in b acum? la citi bani a cheltuit? din bani nostri

 2. Satmarean a spus: 30 iulie 2020, ora 21:28

  Robi, care 3 ani? Vezi ca esti prost informat. Totalmente.

 3. Robi a spus: 30 iulie 2020, ora 20:29

  Ce a aranjat??? De 3 ani prosteste pe satmareni ca ei sunt oli le ia banii din salarii la cei care cotizeaza si tot in judet joaca. iau bani sa aiba de bere si prostii de suporteri sa plimbe in judet, pacat de satmarenii care cred ca ajuta pe oli

 4. Oli a spus: 30 iulie 2020, ora 19:11

  Voluntarii au aranjat sa nu joace :))))

 5. Satmarean a spus: 30 iulie 2020, ora 17:18

  E adevărat ca Zsiga nu joacă în baraj?

 6. unu a spus: 30 iulie 2020, ora 07:27

  demiene nu zici cate functii ai avut la spital- la dsv- la olimpia m oare cati bani ai incasat?? ti a picat sanu din gura??

 7. Rares a spus: 29 iulie 2020, ora 10:04

  bravo Ovidiu!

 8. Numai Oli a spus: 29 iulie 2020, ora 08:00

  Te ceri inapoi , asistentule ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517