14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Oferta pieţei muncii, prezentată elevilor de la Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia”

Scris de Vasile Nechita, 16 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cadrul activităţilor propuse pentru Săptămâna Altfel „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, în 15 aprilie 2019, la Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare, a avut loc o activitate de informare şi consiliere care îi vizează pe elevii claselor terminale. Pentru a le oferi elevilor cele mai bune şi concrete informaţii, au fost invitaţi reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare.


Reprezentanţii instituţiei desfăşoară această campanie de informare cu scopul de a face cunoscute numeroasele beneficii tinerilor absolvenţi privind serviciile oferite în baza Legii 76/2002.
Astfel, au avut loc discuţii cu viitorii absolvenţi privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, prevederile legale privind indemnizaţia de şomaj şi convenţiile pe care un angajator le poate încheia dacă încadrează absolvenţi; cursurile de formare profesională; modalitatea de întocmire a unui CV; modul de prezentare la interviu; oferta de locuri de muncă vacante în judeţ şi în străinătate.
Obiectivul principal al activităţii este de creştere a şanselor de ocupare şi integrare pe piaţa muncii prin activitatea de informare, consiliere şi orientare profesională a elevilor din învăţământul preuniversitar.
Activitatea cu acest titlu reprezentativ „Azi elevi, mâine angajaţi” a avut un impact pozitiv asupra elevilor, care au aflat soluţii optime în vederea integrării pe piaţa muncii. Activitatea a fost sprijinită de directorul dr. Popescu Vlaicu, de consilierul educativ Claudia Moldovan şi de profesorul consilier Raluca Şimoni.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesoara Cornelia Bălan Pop.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.