Odoreu: trei tineri au predat poliţiei un portofel cu acte şi bani

Copii Odoreu

Un gest demn de apreciat a avut loc la Odoreu. Trei tineri care au găsit un portofel l-au predat poliţiei locale. Amănunte am aflat din postarea Primăriei Odoreu, pe care o redăm mai jos.
“În după-masa zilei de 15 iunie, 3 tineri odoreni cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, s-au prezentat la sediul Politiei Locale Odoreu pentru a preda poliţiştilor un portmoneu cu acte şi o sumă importantă de bani pe care l-au găsit pe strada Republicii din Odoreu.
Poliţiştii locali au preluat portmoneul, au identificat proprietarul acestuia, un taximetrist din Satu Mare, restituindu-i portmoneul cu întreaga sumă pierdută (aproximativ 4000 lei) şi toate actele.
Felicitări acestor tineri care au dat dovada de simt civic şi responsabilitate, felicitări Poliţiei Locale Odoreu!”

taximetrist

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 17 iunie 2022, ora 08:59

    Avem si tineri cinstiti si corecti ca si in cazul de fata. Bravooo, Cinste lor !!!. Felicitari !!. Ar merita o recompensa din partea taximetristului cel putin 10 % din suma .

  2. Paris a spus: 16 iunie 2022, ora 20:57

    BRAVO Multumiri Parintilor .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517