21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Octavian Petric este cel mai popular parlamentar din judeţul Satu Mare

Scris de I. Z., 06 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Octavian Petric

Octavian Petric

Parlamentarul PSD candidează pentru al doilea mandat la Camera Deputaţilor

Intrat în Parlamentul României în anul 2012 pe listele USL,  din partea PSD, Octavian Petric şi-a luat în serios activitatea de deputat şi  s-a folosit de toate mijloacele parlamentare pentru a ajuta Colegiul pe care-l reprezenta, dar şi judeţul Satu Mare. Pentru a fi aproape de oameni şi-a înfiinţat trei birouri parlamentare.

Uşile sale au fost deschise pentru toţi cei ce aveau o problemă personală sau colectivă. Prin activitatea sa, fiind mereu printre oameni, a devenit cel mai popular parlamentar din judeţul Satu Mare.

Legăturile lui directe cu oamenii s-au realizat şi prin  funcţia lui onorifică de membru în Senatul Bisericii Ortodoxe.

Dintre proiectele pe care le-a promovat, cea mai mare parte au fost duse la îndeplinire sau sunt în curs de implementare.

      Acum domnul Octavian Petric candidează pentru un nou mandat. “|in prea mult la acest judeţ, şi la aceşti oameni, pentru a renunţa să-i mai reprezint”, spune el.

L-am întrebat de ce este pe poziţia a doua pe listele PSD la Camera Deputaţilor? “După cum ştiţi, partidul nostru şi-a propus să aducă tineri în faţă, să dea posibilitatea tinerei generaţii de a se afirma. Peste 70% din candidaţii PSD pe locurile considerate eligibile sunt nume noi. Peste 40% sunt tineri. Ioana Bran, colega noastră, este o persoană t]nără, dornică să se implice pentru a ajuta judeţul Satu Mare. S-a considerat că şi locul doi la Camera Deputaţilor este eligibil.

Octavian Petric este sigur de victoria PSD

În Satu Mare PSD este cel mai puternic partid, are cea mai bună organizaţie judeţeană şi este partidul cel mai apreciat de sătmăreni.  Noi vom c]ştiga două madate de deputaţi şi unul de senator”.

L-am întrebat cum vede PSD situaţia din judeţul Satu Mare după alegerile locale. “Nu-mi permit să vorbesc în numele PSD, dar cunosc opiniile colegilor mei despre cum merg treburile în judeţ după alegerile din iunie.

Din păcate, nu merg deloc bine. Practic, nu s-a făcut nimic. Nici măcar nu se continuă proiectele lăsate de fosta conducere a Consiliului Judeţean şi a Primăriei Satu Mare. Este un dezastru total în administraţie. UDMR şi-a desemnat cel mai slab reprezentant pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare.

Domnul Kereskenyi Gabor este cel mai slab pregătit primar pe care l-a avut Satu Mare după 1989. Din păcate, nici domnul Pataki Csaba nu se ridică la înălţimea funcţiei cu care l-a cadorisit PNL. Nu are nici măcar un proiect şi nu a fost în stare nici să continuie proiectele din mandatul trecut. Judeţul a decăzut în aceste şase luni de administraţie UDMR-PNL”.

   

Vom veni la guvernare şi vom repune Satu Mare în r]ndul judeţelor care se dezvoltă

Veţi schimba ceva după alegeri, în caz că PSD va veni la guvernare? La această întrebare domnul deputat Petric a răspuns<

“Sigur PSD va c]ştiga alegerile. Satu Mare a fost în atenţia conducerii PSD şi în timpul guvernului Victor Ponta. Domnul preşedinte Liviu Dragnea ne-a asigurat că va sprijini în mod special judeţul Satu Mare pentru că este poarta de intrare în ţară dinspre Vest. Vom face toate demersurile pentru revenirea la normalitate a judeţului nostru. PNL a preferat să se alieze cu UDMR şi să scoată PSD din toate funcţiile de la Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare. Dar trebuie să ştiţi că doar PSD poate ţine piept abuzurilor pe care noua conducere a Primăriei şi Consiliului Judeţean Satu Mare le face. Rom]nii au încredere în PSD  şi vor vota PSD pentru că numai acest partid le poate proteja drepturile.

Vom veni la guvernare şi vom repune Satu Mare în rândul judeţelor care se dezvoltă prin proiecte europene, prin acordarea de fonduri guvernamentale”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.