O treime dintre români vor să facă lucrări în locuinţă | Informaţia Zilei

O treime dintre români vor să facă lucrări în locuinţă

Scris de Vasile Andreica, 16 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aproape o treime (32%) dintre români vor să pornească un proiect de îmbunătăţire a locuinţei în următoarele 12 luni, suma alocată în acest sens fiind estimată la 4.800 euro, în contextul în care proporţia mică de locuinţe noi nu reuşeşte să contracareze trendul de învechire a locuinţelor existente, potrivit unui studiu realizat de IRSOP pentru Asociaţia Băncilor pentru Domeniul Locativ din România (ABDLR) şi publicat marţi. Totodată, circa 72% dintre români doresc să pornească un astfel de proiect în 5 ani.

Intenţia românilor de a demara proiecte de îmbunătăţire a confortului locativ creşte de la an la an, iar printre principalele cauze ale acestei evoluţii se numără învechirea imobilelor, rata scăzută de îmbunătăţiri curente şi proporţia mică de locuinţe noi.

În ceea ce priveste suma necesară pe care românii vor să o investească pentru îmbunătăţirea calităţii locuirii, aceasta se ridică la 4.800 euro în următoarele 12 luni. În 2017, românii au cheltuit în medie circa 2.600 euro.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345