O sătmăreancă vrea condiţii mai bune pentru vizitatori în cimitirul de lângă Gară

Scris de I. Z., 12 octombrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O sătmăreancă mai în vârstă ne-a sunat recent la redacţie nemulţumită fiind de condiţiile din unele cimitire din municipiul Satu Mare.

“În cimitirul ortodox de lângă gară sunt bănci vechi şi inconfortabile pentru noi, oamenii mai în vârstă. Mă întreb de ce nu se creează condiţii decente asemeni cimitirului de pe Careiului? Să fie scaune, bănci care nu scârţâie. Noi, cei în vârstă, nu putem să stăm în picioare. Tocmai de accea stăm afară când trebuie să mergem acolo. Totodată, nu se pot pune difuzoare mai bune, să se audă clar şi afară? Am tot făcut reclamaţii peste tot, dar nimeni nu face nimic.

Plătim atâţia bani pentru orice, în toate părţile, dar nu se face nimic. Suntem în anul 2020, dar parcă am rămas mult în urmă”, ne spune Maria Pop.

Abonează-te acum Online!
 1. usu a spus: 12 octombrie 2020, ora 20:24

  Subscriu ,SoGolan ,cred ca e articol ,rubrica umor… :)))))

 2. SoGolan a spus: 12 octombrie 2020, ora 16:02

  Articol plin de umor! E rubrica Bancul zilei sub acoperire :))))))) ?

 3. tractorist a spus: 12 octombrie 2020, ora 15:29

  Mortii au nevoie de liniste, dar si vizitatorii pentru a putea medita nederanjati. Chiar cu melodia „Desteapta-te Romane” difuzoarele nu au un efect pozitiv.

 4. trecătorprin satu mare a spus: 12 octombrie 2020, ora 15:16

  Difuzoare in cimitir???????????????????????????????????????
  Chiar azi am fost acolo: iarba tăiată, buruieni de 3 metri nu există. Mergeţi pe Amaţiului: buruienile nu te lasă să ajungi la morminte!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517