O nouă tragedie în judeţul Satu Mare! Persoană prinsă într-un utilaj agricol

Update: Victima, de aproximativ 55 de ani, suferă de multiple fracturi la membrele inferioare, plăgi la abdomen şi o contuzie la cap.

***

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare ne informează că în jurul orei 12 s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane, prinsă într-un utilaj agricol, în localitatea Craidorolţ.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, una cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Punctului de Lucru Tăşnad şi cea de-a doua de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Din primele informaţii persoana este inconştientă. Ulterior, ISU ne-a informat că victima este conştientă.

Abonează-te acum Online!
  1. Linsul de caine a spus: 21 iunie 2022, ora 18:49

    De ce în Elveţia câinii poarta botnita iar în România ajungi sa te lingă câinii pe strada? Stăpânii lor încă îţi spun” de ce sari asa doar te linge nu ţi face nimica’ ‘!

  2. L insula de caine a spus: 21 iunie 2022, ora 18:41

    De ce pe strada în special strada Bargaului se plimba proprietari de câini care lasă lesa câinelui sa se apropie de bătrâni şi copii şi sa i lingă!!! Ştiţi căti microbi şi virusuri conţine saliva de câine?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517