Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

O nouă reuşită marca A.J. Sportul Pentru Toţi Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 26 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Satu Mare ne-a obişnuit în ultimii ani cu organizarea a zeci de competiţii sportive de succes. Alături de Federaţia Română Sportul pentru Toţi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret SM, Inspectoratul Şcolar Judeţean SM, Primăria Medieşu Aurit şi Şcoala Profesională “George Coşbuc” din Medieşu Aurit, a organizat zilele trecute Cupa Veteranilor, sau Triunghiularul Nordului. Este vorba de o competiţie sportivă de recreere la care au participat oameni de marcă ai sportului românesc din judeţele Satu Mare, Bihor şi Maramureş.

Întrecerile sportive desfăşurate în sala de sport a Liceului “Ioniţă G Andron” din Negreşti Oaş au fost un exemplu de cunoaştere a regulamentului sportiv, dăruire şi spirit de fair-play. Participanţii s-au întrecut la tenis de masă, şah, minifotbal, fotbal tenis şi volei. Printre cei care s-au remarcat la ramurile de sport menţionate îi amintim: la tenis de masă pe Didier Senn, director al fabricii de componente pentru avioane ce se construieşte la Medieşu Aurit, un mare caştig al sportului pentru toţi, la feminin Lia Puţ din Maramureş, fostă sportivă de performanţă la atletism şi Cosette Scurtu tot din Maramureş. La sportul minţii, masculin, s-au remarcat Florin Tomoioaga, profesor la Universitatea din Oradea şi Virgil Bota, SM, iar la feminin Lenuţa Iancu şi Viorica Meszaros, SM. Finala de la fotbal-tenis a fost jucată de echipa Bihorului, Stoian Nicolae şi Tomoioagă Florin care a întrecut echipa Maramureşului, Adi Paina, fost campion balcanic la atletism şi Pamfil Achim, alt mare atlet şi portar la fotbal. Victoria a revenit bihorenilor. La fotbal finala s-a jucat între SM şi Bihor, victoria revenind sătmărenilor, din randul cărora s-au remarcat Radu Iancu şi Ioan Handrău. Maria Bac, Emilia Achim, Rodica Bota s-au remarcat la întrecerile de la volei. Profesorul Octavian Bac, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport Oradea s-a remarcat prin ţinută şi dăruire la volei masculin, alături de Alexandru Contraş, Virgil Bota şi Adrian Paina. Printre participanţi s-a aflat şi Ionel Păcurariu, fostul director al LPS-ului sătmărean.

După competiţiile sportive s-a organizat o execursie surpriză în Ţara Oaşului, iar ultimul popas a fost la Mănăstirea din Bixad.

“Caştigători au fost toţi participanţii, cu siguranţă, atâta timp cât şi domnul decan a afirmat că invitaţia la această competiţie de vis a fost o mare surpriză. Doi dintre sportivii prezenţi Achim Pamfil,viceprimarul comunei Asuaju de Sus şi Nicolae Stoian au susţinut un recital de pricesne la mănăstire. Mulţumim pe această cale şi părintelui stareţ Emanuel care ne-a primit cu aleasă căldură şi preţuire”, ne-a declarat Adrian Meszaros, preşedintele AJSPT SM.

Participanţii au primit la final diplome, medalii, cupe, tricouri, pixuri şi alte materiale promoţionale. În cadrul evenimentului a fost prezent şi profesorul Dumitru Petre. Adrian Meszaros i-a acordat o diplomă de onoare, o cupă şi o medalie, i-a dedicat această competiţie pentru că a slujit cu onoare activitatea sportivă la nivelul învăţământului sătmărean timp de 27 de ani.

Adrian Meszaros aduce mulţumiri: conducerii FRSPT, Biroului Federal, conducerii DJST SM, inspectorului şcolar general, profesor Călin Durla, primarului din Medieşu Aurit, Radu Iancu, directorului Şcolii “George Coşbuc” Medieşu Aurit, prof. ing. Ion Ştirbu, directorului de la “Ioniţă G. Andron”, prof. Ovidiu Hotca, patronilor Vasile şi Eudochia Pintea pentru serviciile prestate şi tuturor celor care înţeleg că “Viaţa este mişcare, mişcarea este viaţă.”

Abonează-te acum Online!
  1. Bâc Octavian a spus: 28 octombrie 2017, ora 12:01

    Nu te supăra dle „sătmărean”, dar Doamne, ce bună ar fi Daciada acum, când toată lumea STĂ pe facebook, sau pe orice altceva, dar STĂ!!! Felicitări organizatorilor şi le cerem scuze că noi, participanţii, nu ne-am prezentat mai bine pregătiţi fizic, pentru a reuşi să egalăm, măcar, nivelul de organizare!

  2. satmarean a spus: 27 octombrie 2017, ora 12:05

    Vechea Daciada,bravo si asta e buna !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.