00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 01.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 04.00 Concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti” 05.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Avram. Titlul emisiuni: Expoziţia de cai şi competiţia de atelaje se impune ca o tradiţie.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiuni: Cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? 10.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 20.06.2019

O nouă întâlnire a absolventelor din promoţia 1957 a Liceului Teoretic de Fete Satu Mare

Scris de Vasile Nechita, 31 mai 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Stanca-intalnire 60 ani

Stanca-intalnire 60 ani

Evenimentul a avut loc vineri, la Colegiul Naţional Doamna Stanca

Vineri, la Colegiul Naţional Doamna Stanca a avut loc întâlnirea de 60 de ani a absolventelor Liceului Teoretic de Fete, promoţia 1957.


După cum ne-a relatat Irina Armaziu, organizatoare, din totalul de 112 absolvente în vârstă de 77 de ani, invitate la adresele cunoscute, s-au prezentat 29, unele din judeţele vecine şi chiar din Ungaria şi Germania. Promoţia din 1957 a fost ultima care a absolvit 10 clase, cu “Diplomă de maturitate”. Actualmente, toate participantele sunt pensionare, unele însă mai activează în contabilitate, farmaceutică, asigurări etc.

Primire călduroasă

Doamnele s-au bucurat de o primire deosebită, organizată de directoarea Annamaria Maruşca şi de directoarea adjunctă Cristina Gherman. Astfel, sărbătoritelor le-au fost asigurate scaune şi o masă în curte, iar câteva eleve le-au prins panglici la revere, cu inscripţia “1957-2017”. Apoi, ele au plecat spre sala de clasă, pe fondul cântecului Gaudeamus igitur, flancate de elevi care le aplaudau. După cuvântul emoţionant de întâmpinare al directoarei, corul colegiului le-a dedicat cântecul “Cine m-a făcut om mare”. În continuare, directoarea le-a făcut o scurtă prezentare a Colegiului Naţional Doamna Stanca, axându-şi discursul pe performanţele elevilor din instituţie şi pe competiţia cu cele mai bune licee din judeţ.

Cuvântul profesorului Boris Mălai

În scurt timp a apărut şi profesorul Boris Mălai (88 de ani), singurul dascăl rămas în viaţă dintre cadrele didactice cu care au studiat absolventele. În cuvântul său, profesorul le-a adresat cuvinte de mulţumire şi în acelaşi timp, elevilor din cor le-a dorit succes la învăţătură. Le-a mai spus că se bucură de prilejul reîntâlnirii, după alţi 5 ani, cu generaţia de absolvenţi din 1957, pentru a-şi depăna amintirile plăcute din anii tinereţii.
După păstrarea unui moment de reculegere în memoria colegelor şi a profesorilor decedaţi, organizatoarea manifestării, Irina Armaziu, a citit catalogul celor patru clase de absolvente.
Tot Irina Armaziu a anunţat că următoarea întâlnire – la 65 de ani de la absolvire – va avea loc în anul 2022. Programul zilei a continuat la un restaurant din vecinătatea şcolii.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.