19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Anițaș, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră și os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiunii: Artă și bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureșan. 10.30 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat: Virgil Dragoș. Titlul emisiunii: Subvențiile anului 2019 și pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitați: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniștrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în fața provocărilor vieții. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

O mașină parcată pe trotuar a forțat pietonii să iasă pe carosabil, pe ploaie

Scris de I. Z., 12 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

” Zilele trecute – spunea L.M., cititor al ziarului nostru – citeam că au fost ridicate zeci de permise de conducere în Satu Mare pentru nerespectarea Codului rutier. Personal consider că zilnic oamenii în uniformă ar putea ridica sute de permise de conducere pentru încălcarea tuturor regulilor.

Cele mai multe permise s-ar putea ridica de la şoferii care îşi stabilesc după bunul plac locurile în care parchează. Mă gândesc aici la lăsarea autoturismelor la colţ de stradă, fiind îngrădită vizibilitatea, sau chiar fiind un obstacol la virarea într-un anume sens. Să nu vorbim despre faptul că unii şoferi preocupaţi doar de propria situaţie, prin modul în care parchează, silesc pietonii să iasă pe carosabil. Este adevărat că în Satu Mare sunt insuficiente locuri de parcare, numai că asta nu înseamnă că poţi să pui în pericol integritatea unui pieton, care independent de voinţa sa este obligat să iasă pe şosea.

O asemenea situaţie am văzut marţi, 11 februarie, în jurul orei 11, pe strada Samuil Micu Klein din Satu Mare. Autoturismul cu număr de înmatriculare SM 89 BNY de culoare albă era parcat cu faţa până la gard. Pietonii nu aveau cum să treacă pe trotuar, fiind siliţi să iasă pe carosabil. Nu de puţine ori, în situaţii similare, pietonii au fost accidentaţi. Poate în urma sesizărilor noastre factorii cu putere de decizie vor dispune măsuri menite a proteja pietonii, a evita apariţia unor evenimente rutiere din ignoranţa şi neglijenţa unor semeni care-şi văd doar propriile interese. Pe strada menţionată se poate parca jumătate pe trotuar, dar asta nu înseamnă a-l ocupa integral”.

Abonează-te acum Online!
  1. HBC a spus: 12 februarie 2020, ora 19:21

    pe beny o doare in pix de o amenda de 2000-3000 lei ….cumpara tot tribunalul

  2. Babacu a spus: 12 februarie 2020, ora 11:28

    Hai Politia, pe ei pe mama lor!

  3. patriot a spus: 12 februarie 2020, ora 09:10

    Va rog sa nu amendati proprietarul Range Rover-ului ca o sa aveti probleme cu unchiul sau. Chiar daca primeste o amenda (si mai mare ) nu-l doare nici in cur pentru ca banii sint furati.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.