O maşină de 141.000 lei, căutată în Germania, a fost găsită în localitatea Vama | Informaţia Zilei

O maşină de 141.000 lei, căutată în Germania, a fost găsită în localitatea Vama

Scris de I. Z., 08 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un autoturism marca BMW X5, în valoare de 141.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania, a fost descoperit miercuri, 6 noiembrie, de către Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti-Oaş, împreună cu poliţiştii din localitatea Vama.

În cadrul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea traficului internaţional cu autoturisme furate. a fost oprit pentru control, în localitatea Vama, judeţul Satu Mare, un autoturism marca BMW X5, care era condus de L.C., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Satu Mare.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către poliţiştii de frontieră, s-a constatat că maşina figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 23 august 2019.

Autoturismul, în valoare de 141.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Negreşti-Oaş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345