O locomotivă a luat foc la Porumbeşti

Luni, 9 mai, la ora 16:07, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la locomotiva unui tren, în localitatea Porumbeşti, din judeţul Satu Mare.
La faţa locului s-au deplasat un ofiţer şi 7 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Punctului de Lucru Turţ şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare şi 6 pompieri voluntari cu o autospecială de stingere, din cadrul SVSU Halmeu.
Ajunse la faţa locului, forţele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără, la compartimentul motor.
Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric, la un cablu defect sau neizolat corespunzător.
Au ars materialele combustibile din compartimentul motor şi s-au degradat cele două posturi de conducte, parţial vopseaua, compresorul, pompa de combustibil şi de ulei şi tabloul electric.

Sursa : ISU Satu Mare

Incendiu locomotiva

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517