O hoaţă taie florile din faţa unui bloc din Micro 14 şi le vinde în piaţă | Informaţia Zilei

O hoaţă taie florile din faţa unui bloc din Micro 14 şi le vinde în piaţă

Scris de I. Z., 14 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ne-a contactat la redacţie Aurica B., o cititoare a cotidianului nostru domiciliată pe strada Prahovei, nr. 2, din Micro 14, municipiul Satu Mare.

Dânsa este revoltată de faptul că cineva rupe florile din grădina blocului şi le vinde la piaţă. „Avem în faţa blocului un liliac foarte frumos, mai mare dragul să-l priveşti acum, când este înflorit. Însă nu avem linişte din cauza hoţilor, sau mai degrabă a unei hoaţe care vine noaptea, taie crengile şi le vinde în piaţă. La fel procedează cu florile. Acum vor înflori bujorii, crinii, trandafirii. E păcat de munca noastră, a locatarilor care îngrijim grădina. Am văzut-o în piaţă şi m-am certat cu ea, dar tot degeaba!

O altă problemă ar fi referitoare la un nuc uscat. Zilele trecute a fost în zonă o echipă care taie crengile copacilor. Am rugat-o pe supraveghetoare să taie şi nucul uscat care a devenit un pericol public, dar nu s-au atins de el, deşi aproape stă să cadă pe maşini”, ne-a spus doamna Aurica B.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345