17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

O groapă într-o parcare din Satu Mare, cartierul Micro 16, aşteaptă meşterii să intervină

Scris de Ioan Aniţaş, 26 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În speranţa că o să fie ajutat de cotidianul Informaţia Zilei, am fost sunaţi la redacţie de către Ioan Silaghi, cel care ne-a mărturisit că de multe ori a apelat la ziar pentru rezolvarea unor probleme de interes mai larg, care păreau la prima vedere irezolvabile. De această dată, cititorul ziarului nostru ne-a spus:

„Prestatorul de servicii în domeniul apei potabile şi a canalizării pare insensibil la semnalele noastre cu referire la o groapă apărută într-o parcare de pe strada Astronauţilor, din cartierul Micro 16, din Satu Mare. De aproape o săptămână, această groapă aşteaptă meşterii să vină să remedieze defecţiunea din cauza cărei s-a surpat asfatul. În această groapă a căzut zilele trecute un copil. Norocul acestuia a fost că era însoţit de părinţi. În caz contrar, cine ştie ce s-ar fi putut întâmplat. Am sunat noi la furnizorul de servicii, dar n-am primit nici măcar promisiuni că se va interveni în timp util, înainte ca să se producă vreo tragedie. O asemenea modalitate de a trata semnalele trase de furnizorii serviciilor menţionate pare păguboasă. Oare ce s-ar întâmpla dacă şi noi, locatarii din blocurile învecinate acestei gropi, ne-am dovedi insensibili în ceea ce priveşte plata facturilor? Asta ca un răspuns cu aceeaşi monedă la lipsa de răspuns şi de reacţie a celor care au obligaţia de a repara defecţiunile apărute pe reţelele de furnizare, indiferent că ar fi vorba despre apă sau canalizare. Poate că după apariţia în ziarul dumneavoastră a acestui semnal, prestatorul o să fie receptiv la nemulţumirea noastră. Vă mulţumim”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.