O fetiţă de 7 ani împuşcată de poliţişti într-o urmărire din Maramureş | Informaţia Zilei

O fetiţă de 7 ani împuşcată de poliţişti într-o urmărire din Maramureş

O fetiţă de doar 7 ani a fost împuşcată joi de poliţiştii maramureşeni. Aceştia urmăreau un bărbat care circula cu o maşină radiată şi cu numere false de înmatriculare. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l captura. În timpul urmăririi, fugarul a abandonat trei minori într-o casă. O fetiţă de 7 ani era rănită la picior, în urma gloanţelor trase de agenţi.

”În după amiaza zilei de 20 iunie a.c., în baza unei informaţii şi cu prilejul unei acţiuni pentru combaterea infracţiunilor pe linie rutieră şi de contrabandă, un echipaj de poliţie a pus în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, cu autospeciala de serviciu, pe direcţie frontală, faţă de un autoturism de teren care se deplasa pe raza comunei Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş. Şoferul maşinii de teren şi-a continuat deplasarea şi a  accelerat înspre autospeciala de poliţie, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-şi asigura scăparea. Ca urmare a acestui fapt, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceştia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii. Pe timpul urmăririi, şoferul autoturismului a părăsit partea carosabilă, traversând albia Râului Luhei. La scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul, care fusese abandonat într-o zonă din apropiere, parcat lângă o casă. De asemenea, din primele verificări realizate la faţa locului, s-a constatat că, în acea casă, la nişte cunoştinţe, suspectul abandonase 3 minori (2 fetiţe şi 1 băiat), cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani.  Una dintre minore (în vârstă de aproximativ 7 ani) prezenta o rană la picior, motiv pentru care poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi au solicitat intervenţia ambulanţei. Ulterior minora a fost transportată la spital, aceasta fiind  în afara oricărui pericol. Suspectul a fost găsit într-o livadă din zonă şi se află în custodia Poliţiei. În prezent, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. Menţionăm faptul că autoturismul de teren era radiat din circulaţie şi avea număr fals de înmatriculare”, spune comunicatul IPJ Maramureş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517