O femeie din Dobra a murit încercând să aprindă focul | Informaţia Zilei

O femeie din Dobra a murit încercând să aprindă focul

Casa incendiata Dobra

Casa incendiata Dobra

O cruntă tragedie a lovit vineri seara, 3 mai, o familie din satul Dobra, comuna Supur. În încercarea de a aprinde focul la o centrală, o femeie şi-a pierdut viaţa iar soţul ei se zbate între viaţă şi moarte.

 

Femeia de 34 de ani a incercat sa aprinda focul in sistemul de incalzire, folosind lichide combustibile, probabil benzina, a caror vapori  s-au aprins si i-au provocat arsuri pe corp.

I-au fost afectate si caile respiratorii, astfel fiind declarat decesul acesteia.
S-a intervenit cu 2 autospeciale cu apa si spuma din cadrul Punctului de Lucru Tasnad, o autospeciala de interventie a SVSU Supur si o ambulanta cu doctor de la SAJ.
Barbatul victimei, în vârstă tot de 34 de ani, a fost surprins si el de flacari, in incercarea de a o salva pe aceasta. El a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei, gâtului, membrelor şi toracelui. Deocamdată este în stare critică la spital.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345