O casă din Apa a luat foc sâmbătă (Foto)

Scris de I. Z., 21 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 16:30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incediu izbucnit la nivelul acoperişului a unei case de locuit din localitatea Apa.

La locul incendiului au intervenit de urgenţă, 12 pompieri militari din cadrul Detaşamentului Satu Mare, cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. În sprijinul acestora s-au alocat forţe din cadrul Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din localitatea Apa.

La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de circa 90 metri pătraţi la nivelul acoperişului cu o foarte mare degajare de fum şi cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la întreaga locuinţă şi la anexele din gospodărie.

Pompierii au localizat prompt incendiul, reuşind oprirea propagării flăcărilor la restul locuinţei şi la anexele din apropiere. După o intervenţie de aproape 2 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au existat victime.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al unui burlan metalic neprotejat corespunzător.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517