20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

O asociaţie nou constituită va organiza sărbătorirea Centenarului în septembrie la Satu Mare

Scris de Mihai Sălceanu, 14 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Invitatul emisiunii de duminică „În Slujba Comunităţii” este este generalul (r) Vasile Ciocan, preşedintele Asociaţiei socio-culturale Ţara Oaşului. 

În cadrul emisiunii care se transmite la Informaţia TV de la orele 13.00 şi 20.00, Vasile Ciocan vorbeşte în principal despre activităţile trecute şi viitoare ale asociaţiei pe care o conduce de la înfiinţare, de mai bine de doi ani.

Asociaţia Ţara Oaşului a fost constituită în special pentru păstrarea şi revitalizarea tradiţiilor strămoşeşti. Astfel au fost organizate mai multe evenimente, cum a fost de marile sărbători creştine, de „Lăsatu’ Secului” sau nuntă oşenească. Următoarea activitate va fi o sâmbră tradiţională care va fi organizată la mijlocul lunii mai, într-un sat.

Un alt eveniment major care este în pregătire se referă la sărbătorirea Centenarului României. Pentru organizarea lui, recent a fost constituită o nouă asociaţie, care cel mai probabil va purta numele de „Alianţa pentru Satu Mare”. Membrii fondatori sunt aproximativ 100 de persoane, oameni de afaceri, preoţi şi diferite asociaţii culturale. Centenarul urmează să fie sărbătorit la Satu Mare timp de trei zile, în perioada 21 – 23 septembrie şi va cuprinde o suită de manifestări patriotice, de la seminarii, lansări de carte până la concerte în aer liber. Toate evenimentele vor fi susţinute prin sponsorizări de la oameni de afaceri, fără implicarea administraţiei locale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.