O altă cerere în căsătorie la un meci din fotbalul judeţean | Informaţia Zilei

O altă cerere în căsătorie la un meci din fotbalul judeţean

În urmă cu aproximativ o săptămână scriam că la meciul Micula – Botiz a avut loc o cerere inedită în căsătorie pe terenul de fotbal. În etapa recent încheiată am avut parte din nou de un astfel de eveniment. S-a întâmplat înaintea meciului Termala Dindeşti – Platanul Marna, din etapa a 16-a din Liga a 5-a, Seria A.

După ce echipele au ieşit pe teren, Cosmin Costin de la echipa gazdă s-a îndreptat spre aleasa inimii şi i-a adresat Claudiei Rusu întrebarea cunoscută de noi toţi. Fără să stea pe gânduri, Claudia a acceptat, iar după 3 ani şi jumătate de relaţie iată că a venit timpul ca cei doi să pregătească nunta.

Toţi cei prezenţi la terenul de fotbal din Dindeşti i-au aplaudat pe cei doi, iar Claudia a primit, pe lângă un frumos inel, şi un buchet mare cu trandafiri. Echipa viitorului său soţ s-a impus de o manieră categorică, scor 7-1. Iar pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Cosmin, alături de Cătălin Meseşan (3), Andrei Ionas (2) şi Nicu Oneţ. Tinerilor sătmăreni le transmitem de pe acum
“Casă de piatră!”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 22 mai 2019, ora 10:21

    Foarte frumosi , pereche minunata !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517