Program ITV: 06:30 Fitness, cu Arnold Anzik 07:00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Rodica Haiduc, titlu: Ştim să protejăm mediul 07:30 Fitness, cu Simona Niste 08:01 Spiriduş Ghiduş 10:10 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Iulian Budău şi Florin Fodoruţ, titlu: Despre puterea credinţei şi prieteniei 10:56 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitaţi Bertici Attila, Kovacs Erik, Budai Denisa, titlu: NetMusic School la ceas aniversar 11:40 Teleshopping 11:56 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlu: Lucrări prioritare în sectorul vegetal 12:49 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Cornel Mureşan, titlu: Se va resimţi reducerea TVA în toate domeniile 13:50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlu: Vasile Toma Adrian-raport la 1.040 de zile 14:50 Teleshopping 15:06 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Flavius Ţurcanu, titlu: Îmbunătăţeşte-ţi natural vederea 15:38 Calup etno popular 16:02 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat Oana Tarţa 17.00 Info Magazin, cu Adriana Tivadar 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean

Nunţi şi evenimente de vis la Paloma Blanca!

Paloma Blanca se ocupă de organizare....Tu doar trebuie să visezi!

Paloma Blanca se ocupă de organizare….Tu doar trebuie să visezi!

Restaurantul se va inaugura în vara acestui an pe strada Odoreului

Conceptul Paloma Blanca este studiat pentru a oferi posibilitatea organizarii oricărui tip de eveniment. Pentru a satisface orice fel de exigenţe ne-am gândit să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un proiect îndrăzneţ cum nu s-a mai vazut în oraşul Satu Mare.

În vara anului 2013 vă prezentăm Paloma Blanca cu o grădină superbă întinsă pe o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi, denumită Imperial Garden. Atmosfera regală, rafinamentul, eleganţă, sunt doar câteva din elementele care vor transforma visul dumneavoastră în realitate. Dacă v-am făcut curioşi, vă invităm să faceţi un tur virtual al grădinii restaurantului Paloma Blanca pe reţeaua de socializare Facebook, căutând „Paloma Blanca” unde veţi găsi mai multe imagini cu viitoarea locaţie de evenimente. Cortul din grădina Imperial Garden se întinde pe o suprafaţă de 800 metri pătraţi şi poate găzdui până la 600 de invitaţi. În Imperial Garden va fi montat un sistem audio unde pe parcursul evenimentului, invitaţii vor putea asculta în surdină muzică clasică, lăsând la o parte agitaţia din interiorul cortului. Invitaţii care vor ajunge la Paloma Blanca vor fi întâmpinaţi la intrare de valeţi.

Fântână arteziană

Fântână arteziană

Calitate şi splendoare la preţuri accesibile

Proiectul nostru se va extinde din 2014 cu alte două spaţii de evenimente în acelaşi loc, un spaţiu având capacitatea de 500 de metri pătraţi, respectiv 400 metri pătraţi cu o bucătărie modernă de 950 metri pătraţi care va deservi cele trei locaţii. Astfel, vor exista trei locaţii având tematici diferite, menite să satisfacă cele mai exigente pretenţii. Imperial Garden este cel medieval, al doilea va fi cel modern cu piscină, iar cel de-al treilea va fi axat pe evenimente culturale.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări apelaţi la numărul de telefon 0749.48.64.73.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.