Numeroşi sătmăreni aşteaptă despăgubirile pentru terenurile aflate sub şoseaua de centură a Sătmarului | Informaţia Zilei

Numeroşi sătmăreni aşteaptă despăgubirile pentru terenurile aflate sub şoseaua de centură a Sătmarului

Scris de Ioan Aniţaş, 14 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost sunaţi la redacţie de către cititoarea noastră Viorica Horneac, domiciliată în Satu Mare. Aceasta ne-a spus:

“Este deosebit de bine că autorităţile se interesează de ritmul în care se desfăşoară investiţiile pe raza municipiului Satu Mare. Zilele trecute l-am văzut prin ziare pe domnul prefect Radu Bud, cel care a declarat că ritmul de desfăşurare a lucrărilor la centura de ocolire a municipiului Satu Mare se desfăşoară în ritm bun. Lucrările sunt în grafic, fapt ce dă speranţa că investiţia o să fie finalizată la timp. Mi se pare normal să ne bucurăm de această afirmaţie încurajatoare, numai că domnul prefect nu spune nimic despre plata terenurilor expropriate de pe traseul şoselei de centură. Noi, cei care n-am primit banii pentru terenurile cedate, aşteptăm tot prin presă un răspuns referitor la stadiul demersurilor birocratice în vederea plăţii terenurilor respective, indiferent câte zeci de metri pătraţi au fost luaţi de la fiecare proprietar“.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 15 mai 2020, ora 10:59

    O sa primiti despagubiri pe modelul romanesc !!!. Sper ca intuiti la ce ma refer…..Ha,ha,ha….. Intr-un stat civilizat si de drept lucrarile incepeau doar dupa ce proprietarii erau despagubiti iar terenul ajungea in proprietatea statului !. Numai ca romanica nu exista, este al nimanui !…., un teritoriu de pe care se fura paduri, pe care se pot depozita gunoaiele occidentalilor si nu numai, in care nu se respecta Constitutia nici de catre Boierii romani, etc,etc. Romanica este un cocioc, o mlastina care pute rau locuita in mare parte de slugi alaturi de Boieri si Smecheri !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345