16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Șipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenți și părinți. 11.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deșeurilor, în vizorul autorităților de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Numeroşi locuitori din Micro 16 se plâng că sunt prea puţine farmacii

Scris de Cristina Bursuc, 10 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În numele a numeroși locuitori ai cartierului Micro 16 din Satu Mare, care locuiesc în zona ansamblurilor de locuințe de pe străzile Brândușa, Făgărașului, Gellert Sandor și altele, ne-a fost remisă la redacție o sesizare care aduce în atenție lipsa farmaciilor în această parte a orașului:

„În mod cu totul de neînțeles, în timp ce suprafața orașului nostru, la fel ca și a altora din țară, este împânzită de farmacii, care ai putea spune că au apărut ca ciupercile după ploaie, într-o însemnată parte a cartierului Micro 16 farmaciile lipsesc. Doar în zona drumului Careiului mai găsești câte una. Ne manifestăm nemulțumirea că suntem nevoiți să ne deplasăm chiar și pentru un singur medicament până pe aleea Universului sau pe drumul Careiului. Avem crâșme peste crâșme, alimentări, dar o farmacie nu s-a găsit nimeni să deschidă în partea noastră de cartier, aceasta în timp ce în unele intersecții te lovești de câte vreo patru farmacii. Văzând puzderia de farmacii de pe unele străzi ale urbei, îți lasă impresia că devenim un popor tot mai îmbătrânit, ceea ce și reiese din statistici, dar și foarte bolnăvicios. Solicităm așadar posibililor investitori să deschidă o farmacie în zona parcului Brândușa, unde vreo două spații sunt identificate ca fiind libere.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.