Numărul cazurilor de Covid a ajuns la 300 în judeţul Satu Mare

Comparativ cu ziua de vineri, 15 iulie, numărul cazurilor totale active înregistrate în judeţul Satu Mare a crescut de la 197 la 303, iar numărul de persoane izolate în unităţi sanitare a ajuns la 30. Incidenţa îmbolnăvirilor de covid-19 la nivelul judeţului Satu Mare este de 0,79 la mia de locuitori la data de 18 iulie 2022.

Cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu covid-19 se înregistrează în municipiile Satu Mare (170 cazuri) şi Carei (15 cazuri), în oraşul Tăşnad (10 cazuri) dar şi în comunele Păuleşti (9 cazuri) şi Lazuri (7 cazuri).

Nu s-au înregistrat decese în ultima perioadă cauzate de infectarea cu coronavirus.

Având în vedere creşterea numărului cazurilor de COVID-19, atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul celorlalte state, vă comunicăm recomandarea Institutului Naţional de Sănătate Publică privind respectarea măsurilor minime de protecţie sanitară împotriva COVID-19, astfel:
– purtarea măştii de protecţie în spaţiile aglomerate, atât în cele închise cît şi cele deschise, în mijloacele de transport în comun, în unităţile sanitare;
– evitarea spaţiilor aglomerate (închise sau deschise);
– respectarea regulilor de igienă a mâinilor;
– aerisirea zilnică a încăperilor în care se desfăşoară activităţi;
– rămânerea la domiciliu în cazul apariţiei simptomelor şi luarea legăturii cu medicul de familie în scopul îndrumării.

Abonează-te acum Online!
 1. Balsoibleaty a spus: 20 iulie 2022, ora 13:17

  Aceste cifre falsificate trebuie verificate de marele FIDESZ primar Kereskenyi. Prostirea orasului ca pe timpul N. Ceusescu!

 2. Durex a spus: 19 iulie 2022, ora 17:32

  Dac Bulibas daca sint Romini unde vrei sa se duca la DUBAI ?

 3. Nicu a spus: 19 iulie 2022, ora 09:46

  Normal ca sunt romani, ca unguri nu prea isi permit sa mearga in vacante prin alte destinatii exotice in afara de ligheanul Balaton, asta si datorita nivelului de trai ridicat pe care – l au !!!!!!!!!!!!!!!

 4. Dac Bulibas a spus: 18 iulie 2022, ora 17:08

  Thassos, explozie de infectări cu SARS-CoV-2! Cei mai mulţi bolnavi sunt români
  18 iulie 2022
  Thassos, destinaţia de vacanţă favorită de mulţi dintre români, a devenit focar de COVID, după numărul mare de infectări cu virusul Sars-Cov-2. Directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, a postat un mesaj pe Facebook, prin care trage un semnal de alarmă. Dintre turişti, cei mai mulţi bolnavi sunt români.

 5. Dac Bulibas a spus: 18 iulie 2022, ora 16:56

  Multumita si traficului la frontiere, din nou în creştere !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517