Noile media, cultura online si retelele de socializare au de acum propria lor galerie permanenta

Scris de Vasile Andreica, 30 aprilie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Noile media, cultura online si retelele de socializare au de acum propria lor galerie permanenta, lansata in cadrul Newseum, muzeul istoriei presei din Washington, institutie care preia zilnic si prima pagina din Informatia Zilei.

Noua galerie dedicata new media a fost deschisa la sfarsitul saptamanii trecute si are o suprafata de peste 230 de metri patrati. Aceasta este prima galerie permanenta infiintata de la deschiderea Newseum, care a avut loc in anul 2008.

O vizita in aceasta galerie este precum „mersul pe jos” pe o pagina de internet, printre ecrane digitale, jocuri si feed-uri Twitter. Vizitatorii pot posta imagini si comentarii si, de asemenea, pot sa-si creeze propriile lor pagini de stiri.

Paul Sparrow, vicepresedintele pentru retransmisie al Newseum, a declarat ca deschiderea unei galerii permanente dedicate new media este o sansa pentru tinerii vizitatori de a se familiariza cu mediul digital.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517