Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte

Scris de Mioara Maxim, 23 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere a jurământului urmând să aibă loc la ora 15.00.

UPDATE 15.12 Preşedintele Iohannis i-a invitat pe Grindeanu, Dragnea şi Tăriceanu la o discuţie în spatele uşilor închise.

UPDATE 15.10 Ceremonia s-a încheiat. Iohannis a dat mâna cu membrii Cabinetului Grindeanu.

UPDATE 15.07 Preşedintele Iohannis se adresează celor prezenţi. Cred că această mişcare este una bună. Înţeleg această remaniere ca o mişcare de întărire a echipei guvernamentale”, a spus Iohannis. Preşedintele a menţionat că va promulga legea de abrogare a OUG 13 şi cea de adoptare a OUG 14.

„Avem întrunite toate condiţiile pentru a trece, domnule premier, la normalizarea situaţiei. Am menţionat, într-o alocuţiune recentă, care sunt marjele de mişcare pentru revenirea la o muncă pozitivă, normală şi în interesul României, care cosider că au fost întrunite. Aşadar, nu îmi revine decât să vă urez mult succes, să reuşiţi să transformaţi acest guvern într-o echipă puternică, care va face exact lucrul pe care îl aşteaptă românii – să guverneze eficient, în interesul românului”, a explicat preşedintele Klaus Iohannis.

UPDATE 15.00 A început ceremonia de depunere a jurământului a noilor miniştri. Sunt prezenţi premierul Sorin Grindeanu, Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea.

 

Astfel, preşedintele a semnat decretele de numire în funcţie pentru: Mihai Tudose, ministru al Economiei; Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene; Tudorel Toader, ministru al Justiţiei; Alexandru Petrescu, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

De asemenea, preşedintele a semnat decretele de revocare din funcţie pentru: Mihaela Toader, din funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene şi Alexandru Petrescu din funcţia de ministru al Economiei, notează Mediafax.

Nominalizările au fost trimise Preşedinţiei de guvern în cursul dimineţii de joi.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 februarie 2017, ora 15:02

    Tare ingandurat este Iohanescu chiar ieri a pierdut definitiv si irevocabil una dintre casele din Sibiu care a fost cea mai valoroasa, casa „Closca cu puii de aur”………GHINION !!!!. Ha,ha,ha…….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.