20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte

Scris de Mioara Maxim, 23 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere a jurământului urmând să aibă loc la ora 15.00.

UPDATE 15.12 Preşedintele Iohannis i-a invitat pe Grindeanu, Dragnea şi Tăriceanu la o discuţie în spatele uşilor închise.

UPDATE 15.10 Ceremonia s-a încheiat. Iohannis a dat mâna cu membrii Cabinetului Grindeanu.

UPDATE 15.07 Preşedintele Iohannis se adresează celor prezenţi. Cred că această mişcare este una bună. Înţeleg această remaniere ca o mişcare de întărire a echipei guvernamentale”, a spus Iohannis. Preşedintele a menţionat că va promulga legea de abrogare a OUG 13 şi cea de adoptare a OUG 14.

„Avem întrunite toate condiţiile pentru a trece, domnule premier, la normalizarea situaţiei. Am menţionat, într-o alocuţiune recentă, care sunt marjele de mişcare pentru revenirea la o muncă pozitivă, normală şi în interesul României, care cosider că au fost întrunite. Aşadar, nu îmi revine decât să vă urez mult succes, să reuşiţi să transformaţi acest guvern într-o echipă puternică, care va face exact lucrul pe care îl aşteaptă românii – să guverneze eficient, în interesul românului”, a explicat preşedintele Klaus Iohannis.

UPDATE 15.00 A început ceremonia de depunere a jurământului a noilor miniştri. Sunt prezenţi premierul Sorin Grindeanu, Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea.

 

Astfel, preşedintele a semnat decretele de numire în funcţie pentru: Mihai Tudose, ministru al Economiei; Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene; Tudorel Toader, ministru al Justiţiei; Alexandru Petrescu, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

De asemenea, preşedintele a semnat decretele de revocare din funcţie pentru: Mihaela Toader, din funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene şi Alexandru Petrescu din funcţia de ministru al Economiei, notează Mediafax.

Nominalizările au fost trimise Preşedinţiei de guvern în cursul dimineţii de joi.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 februarie 2017, ora 15:02

    Tare ingandurat este Iohanescu chiar ieri a pierdut definitiv si irevocabil una dintre casele din Sibiu care a fost cea mai valoroasa, casa „Closca cu puii de aur”………GHINION !!!!. Ha,ha,ha…….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.