20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Nimeni nu ştie cât au costat autobuzele arse. A fost o mare afacere, cu comisoane grase?

Scris de I. Z., 17 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
A fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea incendiului la cele două autobuse

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea incendiului la cele două autobuse

Satu Mare se face remarcat la nivel de ţară prin ştiri exclusiv negative. A ţinut prima pagină a ziarelor tripla crimă de la Apa, autobuzele care au luat foc din mers.

Repetarea la câteva săptămâni a unui incident cum este incendiul izbucnit la un autobuz ridică mari semne de întrebare.

Ce fel de autobuze sunt cele care se aprind în timpul mersului, cu călători înăutru? Cât au costat acestea, când au fost cumpărate, cine a intermediat afacerea? Sunt întrebări fireşti.

Nu a reuşit nmeni să dea un răspuns. Transurban spune că docmentele sunt la Primărie, iar Primăria spune să întrebăm la Transurban.

Prin urmare, în numele transparenţei, punem următoarea întrebare:

Credeţi că a fost vorba de o mare afacere cumpărarea autorbuzelor care se aprind din mers?

 

 

 

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 18 aprilie 2018, ora 10:59

    Aceste autobuse nu sunt cumva niste pirobuse cu ceas ?. Cand le trece timpul de utilizare se aprind automat, se autodistrug.

  2. Gabriel a spus: 17 aprilie 2018, ora 13:13

    Pai in ziarul de astazi al vostru am citit cum au fost achizitionate si de catre cine autobuzele. E drept ca nu a fost trecut pretul, dar restul informatiilor au fost furnizate.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.