Nicuşor Dan: Este nevoie de o coaliţie a partidelor de opoziţie în Capitală | Informaţia Zilei

Nicuşor Dan: Este nevoie de o coaliţie a partidelor de opoziţie în Capitală

Scris de Vasile Andreica, 12 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Candidatul susţinut de USR Bucureşti la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, spune că actuala administraţie locală se menţine la un scor de 33-35 la sută din preferinţele electoratului şi că este nevoie de o coalizare a partidelor de opoziţie pentru o nouă administraţie începând din vara acestui an.

Nicuşor Dan a prezentat, duminică, într-o conferinţă de presă, rezultatele unui sondaj de opinie realizat la comanda sa în Capitală, spunând că peste 60 la sută din votanţii non-PSD îşi doresc ca opoziţia să aibă un candidat unic.

„Şansa pentru ca Bucureştiul să scape de administraţia Firea – PSD este ca opoziţia să aibă un candidat unic şi bucureştenii confirmă ceea ce am spus, 60,1 la sută din cei care votează non-PSD doresc ca opoziţia să aibă un candidat unic. În aceste condiţii, Gabriela Firea se menţine la un scor extrem de mare pentru performanţa ei administrativă, 35 la sută, dar candidatul opoziţiei are şanse mari să o învingă. Şi la întrebarea cine să fie acest candidat al opoziţiei, bucureştenii care votează partide de opoziţie mă plasează în mod categoric ca cel mai bine plasat”, a declarat Nicuşor Dan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517