19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Nicole Kidman, premiată pentru întreaga carieră la Festivalul Internaţional de Film Los Cabos

Scris de Vasile Andreica, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Nicole Kidman

Nicole Kidman

Actriţa australiană Nicole Kidman a fost distinsă duminică cu Lifetime Achievement Award, pentru întreaga sa carieră la Festivalul Internaţional de Film Los Cabos (CIFF) din Mexic, relatează EFE.

La ceremonia de închidere a celei de-a 6-a ediţii a CIFF, desfăşurată în perioada 8 — 12 noiembrie, Nicole Kidman, care este de asemenea producătoare, a prezentat într-o proiecţie specială cel mai recent film al său, „The Killing of a Sacred Deer”.

„The Killing of a Sacred Deer”, în regia lui Yorgos Lanthimos, nominalizat la Oscar pentru „The Lobster”, a concurat anul acesta la Festivalul de la Cannes unde a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu.

Filmul prezintă familia, aparent perfectă, formată din reputatul chirurg Steve (Colin Farrell) şi respectabila doctoriţă oftalmolog Anna (Nicole Kidman), care au doi copii şi o viaţă înconjurată de lux. Această perfecţiune este însă ameninţată de Martin (Barry Keoghan), un tânăr orfan de tată pe care chirurgul îl adoptă.

Nicole Kidman şi-a făcut apariţia la prezentarea filmului într-un deux pieces alb cu imprimeu floral.

Actriţa, care anul acesta a împlinit 50 de ani şi a fost nominalizată la Oscar pentru ‘Lion’, a avut o coafură tinerească cu părul lung şi drept şi a fost aplaudată îndelung de publicul prezent.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.