Nicolae Ceauşescu a vizitat Satu Mare în 1970 (Foto)

Nicolae Ceauşescu se întâlneşte cu sătmărenii afectaţi de inundaţii

Muzeul Judeţean Satu Mare continuă să prezinte imagini şi informaţii legate de inundaţiile din 1970. De data aceasta se prezintă aspecte legate de vizita lui Nicolae Ceauşescu.

”Vizita lui Nicolae Ceauşescu din 16 mai 1970

A treia zi de la inundarea oraşului, Nicolae Ceauşescu ajunge la Satu Mare, venind din Dej, unde declară că este prioritară reluarea activităţii în fabrici. Sub conducerea lui Iosif Uglar, primul secretar de partid al judeţului Satu Mare, sătmărenii l-au întâmpinat, stând în apă până la genunchi şi salutându-l. Ceauşescu a mai vizitat Satu Mare şi în 27 noiembrie 1970, dorind să vadă reconstrucţia oraşului” este mesajul Muzeului Judeţean Satu Mare de duminică, 10 mai 2020.

Imagini:

Nicolae Ceauşescu cercetează situaţia provocată de inundaţii în Satu Mare

Nicolae Ceauşescu în faţa Tribunalului din Satu Mare

Aterizarea elicopterului lui Nicolae Ceauşescu

Convoi de maşini şi taburi pe străzile inundate din oraşul Satu Mare

 

Alte imagini găsiţi AICI, AICI, AICI, AICI şi AICI.

Sursă: Muzeul Judeţean Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. tractorist a spus: 13 mai 2020, ora 19:39

    Un dictator crunt , dar trebuie sa recunoastem , de atunci nu sa mai investit asa de multi bani pentru orasul Satu-Mare. Si astazi se acorda bani multi pentru modernizarea orasului dar majoritataea investitiilor sunt FURATE.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517