Nicio firmă nu vrea să lucreze la schimbarea conductei de pe Bulevardul Goga | Informaţia Zilei

Nicio firmă nu vrea să lucreze la schimbarea conductei de pe Bulevardul Goga

Scris de Mihai Sălceanu, 11 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Groapa Soarelui-Goga

Groapa Soarelui-Goga

Invitat luni, 10 iunie, la emisiunea „Audienţe în direct” de la Informaţia TV, directorul general al Apaserv a vorbit şi despre situaţia înlocuirii conductei de canalizare de pe Bulevardul Octavian Goga din Satu Mare.

Este vorba despre o lucrare în valoare de 3 milioane lei care presupune înlocuirea sau înfăşurarea unei conducte cu diametrul de peste 1 metru, pe o porţiune de 300 de metri. Întrucât la prima licitaţie nu s-a prezentat nicio firmă, a fost lansată a doua licitaţie. Dacă până în 26 iunie nu se prezintă nimeni, lucrarea va fi efectuată de Apaserv, de la începutul lunii august, a declarat directorul Ioan Leitner.

După cum am mai scris în repetate rânduri, asfaltul s-a prăbu;it în ultimii doi ani în mai multe locuri pe cel mai umblat bulevard din municipiul Satu Mare. Astfel că lucrările sunt mai mult decât necesare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345