26.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Koczinger Tibor. Titlul emisiunii: An nou, noi provocări pentru Fundaţia Hans Lindner. (reluare) 04.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 04.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Merită să mori din dragoste? 5.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 10.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea păsărilor şi a animalelor mici este o îndeletnicire reconfortabilă. 10.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce se tem oamenii de căsătorie? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Koczinger Tibor. Titlul emisiunii: An nou, noi provocări pentru Fundaţia Hans Lindner. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş, invitat: Teodor Giurgiu.Titlul Emisiunii: Vinurile Cramei Teodor sunt tot mai apreciate. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Bud. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Nemulţumiri la adresa Comisiei de Fond Funciar din Călineşti-Oaş

Scris de Ioan Aniţaş, 20 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost vizitaţi la redacţie de către Ioan Gandi, domiciliat în Baia Sprie, încercând să ne prezinte câteva nemulţumiri ale sale atât la adresa primarului şi a Consiliului Local din localitatea sa de domiciliu, cât şi la adresa Comisiei Locale de Fond Funciar din Călineşti-Oaş.

În cele ce urmează ne vom referi la problema ce-l priveşte în domeniul Fondului Funciar. Reclamantul ne-a prezentat câteva copii ale actelor pe care le deţine cu privire la terenurile moştenite în comuna Călineşti-Oaş după mama sa. Omul susţine că au apărut erori în ceea ce priveşte identificarea terenurilor pe care le revendică, dar şi în evidenţele privind suprafeţele.

Ba mai mult, în actele întocmite de Comisia Locală mai apare o eroare în ceea ce priveşte numele mamei sale, după care moşteneşte terenuri. Ioan Gandi a sesizat aceste nemulţumiri la Prefectura Satu Mare, solicitând îndreptarea erorilor şi apoi punerea în posesie cu terenurile care încă nu i-au fost retrocedate.

L-am contactat telefonic pe Dinu Birtoc, primarul comunei Călineşti-Oaş, cel care confirmă în parte nemulţumirile celui despre care facem vorbire. Întârzierea punerii în posesie, implicit realizarea documentaţiei pentru întocmirea şi eliberarea titlului de proprietate decurge din lipsa topografilor. Cât priveşte un teren care nu i-ar fi fost retrocedat, primarul Birtoc spune că ar fi fost vândut pe seama unui contract de mână, fapt pe care nu-l recunoaşte reclamantul. Primarul din Călineşti-Oaş ne-a promis că vor fi făcute diligenţele necesare pentru îndreptarea erorilor, dar şi pentru clarificarea punerilor în posesie în cazul lui Ioan Gandi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.