Negoiţă: Cei din opoziţie sunt slabi | Informaţia Zilei

Negoiţă: Cei din opoziţie sunt slabi

Scris de Vasile Andreica, 11 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, suspendat din PSD, a afirmat că Viorica Dăncilă a reuşit să îl impună pe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. Edilul se întreabă cât de slabă este opoziţia, dacă premierul, o persoană slabă şi fără calităţi, a reuşit să câştige această luptă politică.

“Aşadar, alegerea dlui Teodor Meleşcanu punctează o victorie pentru doamna Viorica Vasilica Dăncilă. Practic, singură contra unei armate de opozanţi doamna Viorica Vasilica a reuşit să îşi impună “omul” pe cea de-a doua funcţie din Stat. Abil, am putea crede. Dar nu este vorba doar de atât, fiindcă lucrurile trebuie privite în profunzime. Şi aici apare îngrijorarea”, a scris Robert Negoiţă, pe Facebook.

“Am fost şi eu parlamentar, dar nici nu e nevoie să fi fost senator sau deputat ca să ne dăm seama că oamenii au tendinţa de a se alia cu cei care au şanse să câştige ceva. Ce ne spune asta? Că doamna premier Viorica Vasilica Dăncilă este 100% potrivită pentru funcţiile pe care le deţine şi pentru cea la care aspiră? Că opoziţia se joacă de-a opoziţia riscând în acest joc stabilitatea şi mai ales viitorul economic al unei ţări în care deja se resimt numeroase probleme? Că declaraţiile vitejeşti se fac doar de faţadă?”, a afirmat Negoiţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517