Image 1
Image 2

Nan – pâine din India

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente pentru 6 bucăți: 6 dl de făină (1 dl = 10 gr făină), o lingură de praf de copt, o linguriță de sare, un ou, un dl de lapte dulce, un dl de iaurt sau smântână, o lingură de ulei de măsline.

Mod de preparare: Se pune cuptorul la încălzit la 250°. Se amestecă făină cu praful de copt și cu sarea. Se adaugă oul, laptele și iaurtul sau smântâna, ce doriți să folosiți. Se frământă bine-bine aluatul, întocmai ca pentru plăcintă. Se împarte aluatul în 6 bucăți care se întind cu sucitorul. Se pun pe o tavă antiaderentă, căptușită cu hârtie de copt. Se coc în mijlocul cuptorului, circa 6 – 8 minute, până când se rumenesc ușor. Când se scot se ung cu ulei de măsline. Se servesc calde, în loc de pâine, sau chiar ca un fel de blat de pizza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola

FAST FOOD

Sandwichuri de pită cu friptură de vită și rucola

Aceste sandwichuri de pita cu friptură de vită și rucola reprezintă combinația ideală între savoare și nutriție, fiind perfecte pentru un prânz sățios sau un aperitiv consistent. Sosul de muștar Dijon și miere adaugă o notă dulce-piccantă, echilibrând perfect gusturile.

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?