"My Fair Lady" pe site-ul Operei Române din Cluj | Informaţia Zilei

”My Fair Lady” pe site-ul Operei Române din Cluj

Scris de Vasile Andreica, 22 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Opera Română din Cluj-Napoca prezintă începând de vineri seară de la ora 18, pe site-ul operacluj.ro, înregistrarea din 2019 a unui celebru musical în două acte după piesa de teatru „Pygmalion” de George Bernard Shaw, pe muzica lui Frederick Loewe: ”My Fair Lady”.
 
Prezentat pentru prima oară pe Broadway în anul 1956, ”My Fair Lady” relatează povestea Elizei Doolittle, o fată simplă care vinde flori pe străzile Londrei, şi a lui Henry Higgins, un profesor de lingvistică, expert în arta foneticii, care primeşte o provocare din partea Colonelului Pickering – un pariu pe care-l poate câştiga doar dacă reuşeşte să o prezinte pe Eliza la Balul Ambasadei ca fiind o doamnă cultă şi un membru important al înaltei societăţi. 
 
Spectacolul a fost dirijat de Gheorghe Victor Dumănescu. Distribuţia rolurilor principale: Eliza Doolittle – Irina Baianţ, Henry Higgins – Cristian Hodrea, Alfred Doolittle – Simonfi Sándor, Colonelul Pickering – Petru Burcă.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345