"Muzica Teatrului" vineri  la Teatrul de Nord cu Cari Tibor şi Sânziana Tarţa | Informaţia Zilei

“Muzica Teatrului” vineri  la Teatrul de Nord cu Cari Tibor şi Sânziana Tarţa

Scris de Vasile Andreica, 22 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sânziana Tarţa

Vineri, 22 noiembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, în cadrul programului Bienalei de Arhitectură “Transilvania” este programat un concert al lui Cari Tibor, împreună cu Sânziana Tarţa, intitulat “Muzica Teatrului”.

Cari Tibor este compozitor, pianist şi iniţiatorul unora dintre cele mai interesante proiecte artistice pe scena românească. În cei 15 ani de la lansare, proiectul Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val uriaş de admiratori care-i urmăreşte itinerariul, peste 100 de artişti cântând alături de Cari în acest proiect de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creaţiile lui Cari Tibor, pe care autorul şi-a dorit să le salveze de neantul uitării după ce spectacolele pentru care au fost scrise au pierit, lansându-le într-un circuit concertistic, viabil şi evolutiv.

Repertoriul concertului cuprinde muzici create pentru piese de teatru celebre, piese compuse pentru spectacole posibile şi cântece care au evadat din scenele pentru care au fost scrise.

Sânziana Tarţa s-a născut la Satu Mare. E actriţă la Teatrul Naţional Cluj-Napoca şi e bucuroasă că la ea acasă o să vă împărtăşească o părticică din pasiunea ei.

Alături de ea şi de Cari va fi pe scenă percuţionistul Veress Albert.

Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecţilor din România – filiala Satu Mare. Intrarea este liberă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345