Muzeul Judeţean Satu Mare iniţiază o campanie de donaţii/colectare a obiectelor specifice vieţii cotidiene din perioada comunismului

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Muzeul Judeţean reînnoieşte expoziţiile de bază în care doreşte să reconstruiască viaţa cotidiană din Satu Mare în perioada comunismului. Expoziţia va reunii obiecte specifice din perioada 1945–1989. Pentru aceasta, persoanele care deţin bunuri de orice natură specifice erei comuniste, sunt invitaţi să contribuie la expoziţie prin donaţia obiectelor. Lista obiectelor de epocă poate include: sticle de lapte, pachete de ţigări, ziare, reviste, steaguri, legitimaţii, distincţii, premii sportive, uniforme (militare, şcolare sau altele), piese de îmbrăcăminte, fotografii, bibelouri, bunuri electrocasnice (echipament de radio şi televizor), piese de mobilier, jucării, etc.

Predarea obiectelor se face la sediului Muzeului Judeţean Satu Mare, (Bulevardul Vasile Lucaciu, nr. 21), ori prin ridicarea de la domiciliu până la data de 1 martie 2021. Pentru informaţii în legătură cu preluarea bunurilor vă rugăm să sunaţi, în prealabil, de luni până vineri între orele 8:00-16:00 la cordonatorul proiectului, dl. Claudiu Porumbăcean, la nr. de telefon: +0740218234.

Vă mulţumim pentru contribuţiile făcute şi vă aşteptăm să ne vizitaţi!

 

Biroul de presă a Muzeului Judeţean Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517