Mutare importantă la CSM Satu Mare: pleacă Ritli vine Csik

Scris de Constantin Demian, 08 noiembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Am primit luni un comunicat din partea conducerii Clubului Sportiv Municipal Satu Mare în care ni se aduce la cunoştinţă faptul că s-a decis rezilierea contractului lui Zoltan Ritli, antrenorul echipei de fotbal.

“Conducerea clubului CSM Satu Mare şi antrenorul Zoltan Ritli au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. În perioada petrecută la clubul nostru, Zoltan Ritli a condus echipa de fotbal de la înfiinţare, promovând-o până în Liga 3. Rezultatele obţinute vor rămâne întipărite în istoria clubului, îi suntem recunoscători pe această cale!” se spune în comunicatul semnat de directorul clubului, Istvan Mureşan.

O decizie normală, aşteptată chiar, în contextul în care echipa de fotbal, sub conducerea lui Zoltan Ritli, a avut evoluţii modeste şi a înregistrat rezultate catastrofale pe parcursul ultimului sezon, astfel că a ajuns să ocupe penultimul loc în Seria 10 din L3. Dar în comunicat nu se spune cine este înlocuitorul lui Zoltan Ritli. De ce oare? Că nu poate fi şi nu trebuie să fie un secret. Totuşi, pe surse, noi am aflat că Tiberiu Csik este cel care se va ocupa în continuare de pregătirea jucătorilor clubului sătmărean. O decizie care, sperăm, să aducă o îmbunătăţire în jocul grupării sătmărene şi, în acelaşi timp, să aducă şi rezultate.

Tibi Csik a antrenat cu bune rezultate pe FC Olimpia la vremea în care echipa evolua în L2 şi mai conta în fotbalul din România. Îi urăm succes!

Pe surse am aflat că Zoltan Ritli va deveni director tehnic la formaţia sătmăreană.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 09 noiembrie 2021, ora 14:27

  Risipire de bani publici, cheltuiala inutila pt. satmareni !.Daca aveti bani sa sustineti o asemenea achipa ( CL,…, CJ) atunci sa nu ne mai mariti taxele si impozitele !!!. CSM nu este o prioritate pt 95% dintre satmareni !!!!.

 2. Babacu a spus: 09 noiembrie 2021, ora 13:51

  E musai sa fie din etnia asta, asa a ordonat Viktoras Magnificul. Dupa ce va pleca si Csik va veni cuplul de comedianti Gabika si Csabika.

 3. y a spus: 09 noiembrie 2021, ora 10:18

  @shuru. Acuma sincer eu am urmărit aşa pe sărite nişte meciuri transmise pe fuckbook. Ce am văzut acolo ca şi performanţă şi angajament este sub orice critică. Tind să cred că nu ai cu cine să faci o echipă de fotbal competitivă, cel puţin cu lotul actual şi mai ales cu dăruirea ori condiţia lor fizică actuală. Nişte leşinaţi care după 10 metri scuipă plămânii afară. Asta ca să nu mai vorbim de lipsă de tactică sau de scheme. Cu Ritli oricum nu aveau cu cine să construiască o echipă, eventual una de 66 în patru persoane la un pahar de „vorbă”.

 4. shuru a spus: 08 noiembrie 2021, ora 22:13

  Se pare că ultimele 15 înfrângeri i-au fost fatale :))))))

  Oricum nu o sa inteleg de ce se tot mizează pe antrenorii astia plicti gen Csik – Ritli şi românii nu sunt bagati in seama gen Fabian si Dacian???!!

  II e frica lui gabor ca se va face performanta????

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517