16.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Un nou scandal pe legile justiţiei. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.10 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 04.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Planul Spitalului Judeţean pentru îngrijirea pacienţilor. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Un nou scandal pe legile justiţiei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 15.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.40 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Musaca de vinete

Scris de Eva Laczko, 03 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cărnoase şi hrănitoare, vinetele au elemente care pot înlocui foarte bine carnea, drept pentru care vă propunem o reţetă gustoasă!
3 vinete (aprox. 2 kg)
2 cepe
3 căţei de usturoi
800 gr carne tocată (la alegere)
8 roşii potrivite tăiate rondele
3 ouă
4 linguri cu smântână
200 ml supă de vită
1/2 legatură pătrunjel
1/2 legatură mărar
300 ml ulei, sare, piper,

Preparare:
Vinetele spălate le tăiem în felii de grosimea unui deget, le presărăm cu sare şi le lăsăm la scurs 30 de minute. Apoi le punem la călit uşor, pe ambele părţi.  Scoatem vinetele călite pe un servet de hârtie ca să absoarbă surplusul de ulei.
În 50 ml ulei punem la călit ceapa tăiată feliuţe şi usturoiul tocat mărunt. Lăsăm să se călească până când ceapa devine sticloasă şi apoi adaugăm carnea tocată. Călim câteva minute după care adaugăm supa de vită şi lăsam la fiert 15-20 minute. După ce compoziţia s-a răcit, adaugăm  un ou, zarzavaturile tocate mărunt, sare şi piper.
Ungem un vas de iena sau de ceramică cu puţin unt după care punem un rând de vinete, un rând de carne, apoi un rând de roşii tăiate rondele şi tot aşa până terminam toate ingredientele. Ultimul strat (cel de deasupra) trebuie să fie de vinete.
Batem două ouă cu 4 linguri de smântână şi turnăm peste musaca. Coacem la cuptor, la foc potrivit, timp de 50 minute.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.