Murad: Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie | Informaţia Zilei

Murad: Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii Horeca, cu care a discutat despre redeschiderea acestui sector în condiţii de siguranţă. Astfel, resteurantele şi terasele s-ar putea redeschide pe 1 iunie, iar hotelurile de pe 15 iunie.

„Guvernul susţine, prin măsuri active, reluarea activităţii sectorului Horeca, atunci când situaţia epidemiologică o va permite, însă această etapă trebuie atent pregătită, în condiţii de siguranţă sanitară pentru cetăţeni», a subliniat prim-ministrul”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism, Mohammad Murad că a primit promisiuni privind redeschiderea rectorului HoReCa.

“Restaurantele, terasele vor fi redeschise de la 1 iunie, urmând ca hotelurile toate să fie redeschise pe 15 iunie. Luăm toate măsurile astfel încât pe 15 iunie să fie startul pentru litoral 2020″, a spus Murad.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345