Munteanu, Schwarckopf şi Miron vin de la Luceafărul la Olimpia

Scris de Constantin Demian, 12 iulie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Iar Mircea Bolba va antrena echipa de cadeţi a clubului

Olimpia la antrenament

Olimpia la antrenament

    Conducerea Olimpiei dă ca probabilă aducerea la echipă a lui Munteanu şi Schwarckopf, doi jucători care au mai evoluat la Satu Mare. Cei doi, legitimaţi acum la divizionara B Luceafărul Oradea revin la Satu Mare după trei ani, după ce echipa bihoreană a anunţat că se retrage din Liga II-a.

Sau, după cum s-a auzit ieri, fuzionează cu FC Bihor. Acestora li se adaugă şi portarul Miron, care a jucat la Olimpia în sezonul trecut, fiind împrumutat şi el de la Luceafărul. Tratativele cu cei trei jucători, cu toţii sătmăreni, sunt destul de avansate şi este o chestiune de zile ca ei să semneze cu Olimpia. Oricum, ei au şi efectuat o parte din antrenamentele conduse de Tiberiu Csik. Foarte aproape de finalizare sunt discuţiile cu Vlad Bujor, atacantul sătmărean  dându-şi acordul pentru a juca pentru gruparea sătmăreană doar prima parte a campionatului. El vine la Olimpia din postura de jucător liber. Legitimările celor patru jucători ar aduce un plus de valoare şi experienţă Olimpiei, calităţi absolut necesare având în vedere că formaţia sătmăreană va evolua într-un eşalon superior.

Mircea Bolba antrenor la a doua echipă a Olimpiei

Mircea Bolba

Mircea Bolba

Alături de cei de mai sus, un alt „transfer”, foarte important după părerea noastră, este cel al lui Mircea Bolba. Fostul jucător şi antrenor al grupării sătmărene revine la Olimpia după ce vreme de câţiva ani a antrenat pe la Şimleu, Dej, Turda, Ungaria, Oraşu Nou, Cărăşeu. O reparaţie morală pentru Bolba, unul din marii jucători ai Olimpiei şi un antrenor cu foarte bune rezultate care a condus formaţia sătmăreană chiar şi când evolua în Divizia A. Bolba va antrena echipa de cadeţi a Olimpiei, echipă care va activa în Liga a IV-a. Sarcina lui este de a  pregăti tineri jucători şi de a-i promova pe cei mai buni la prima echipă. Simultan, Mircea Bolba va pregăti şi una de echipele de copii din cadrul clubului.

Altfel, sâmbătă, cei peste 30 de jucători care participă la antrenamentele Olimpiei, vor fi împărţiţi în două echipe care vor disputa un joc şcoală, pe stadionul Someşul, probabil de la ora 10.30.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517