18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Mulţi şoferi băuţi depistaţi de poliţiştii sătmăreni la sfârşit de săptămână

Scris de Matei Larisa, 08 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 360 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional în acest sfârşit de săptămână, în perioada 5-7 iulie, de către poliţiştii rutieri sătmăreni. Ca de obicei, aceştia au desfăşurat activităţi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere pe raza întregului judeţ. Valoarea totală a celor 360 de sancţiuni contravenţionale a fost de 110.000 lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 35 de conducători auto şi s-au ridicat 6 certificate de înmatriculare. Din totalul permiselor de conducere reţinute, poliţiştii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile în cazul a 25 de conducători auto cu vârste cuprinse între 18 şi 61 de ani care au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar rulând cu viteze de la 101 km/h până la 168 km/h, atât în interiorul cât şi în afara localităţilor de pe raza judeţului Satu Mare

În cadrul acţiunilor din perioada 5-7 iulie, poliţiştii sătmăreni au depistat 10 conducători auto cu vârste cuprinse între 23 şi 59 de ani, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat concentraţii alcoolice cuprinse între 0,03 mg/l şi 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceştia s-au ales cu ceea ce prevede legislaţia.

În cadrul acţiunilor de prevenire a evenimentelor nedorite din traficul rutier, poliţiştii au constat şi 4 infracţiuni în flagrant delict. P
oliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică, au identificat vineri, 5 iulie, pe DJ 197, în localitatea Păşunea Mare un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Craidorolţ, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere. Totodată, cu acesta în autoturism se afla şi o femeie, de 29 de ani, din localitatea Păşunea Mare, care i-a încredinţat acestuia autoturismul pentru a-l conduce. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi încredinţare.

Poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurale Beltiug şi Petreşti au identificat sâmbătă, 6 iulie, la volanul unor autoturisme, două persoane care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Terebeşti o femeie, de 42 de ani, din aceeaşi localitate, care se afla la volanul unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Concentraţie alcoolică de 1,36 mg/l

De asemenea, în urma unui control efectuat pe raza localităţii Pişcolt, a fost depistat de poliţişti un sătmărean, de 46 de ani, care se afla la volanul unui autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,36 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

Ambii şoferi au fost conduşi de poliţişti la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 09 iulie 2019, ora 11:28

    No, aşe trăbă !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.